A Milli Futbol Takimi Teknik Direktörü Kuntz'un Yardimcilari Belli Oldu

TFF, Kuntz'un yardimciligina getirdigi Kenan Koçak ve JanMoritz Lichte ile üçer yillik sözlesme imzaladi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takim Teknik Direktörü Stejan Kuntz'un yardimciliklarina Kenan Koçak ve Jan-Moritz Lichte'yi getirdi.

Federasyondan yapilan açiklamaya göre, Kenan Koçak ve Jan-Moritz Lichte ile yardimci antrenörlük için üçer yillik sözlesme imzalandi.

Kuntz'un yardimcilarindan 1981 dogumlu Kenan Koçak, SV Waldhof Mannheim takiminin altyapisinda futbola basladi. Futbolculuk hayatinda DSV Leoben, Austria Salzburg (RB Salzburg] ve teknik direktörlügünü Kuntz'un yaptigi Mannheim'da forma giydi.

Ilk antrenörlük deneyimini 2009-2010'da Türkspor Mannheim ile yasayan Koçak, 2011-2013 yillari arasinda VfR Mannheim takimini çalistirdi. Daha sonra 3 sezon SV Waldhof Mannheim'in basina geçen Koçak, Almanya 2. Lig ekiplerinden SV Sandhausen ve Hannover 96'da görev yapti.

SC Paderborn'da altyapi sorumlusu olarak çalisan Lichte, daha sonra ayni kulüpte profesyonel takimda yardimci antrenör olarak görev aldi. 2011-2012 sezonunda St. Pauli'de ayni görevde bulunan Lichte, 2012-2014 yillari arasinda Bayer Leverkusen'de yardimci antrenörlük yapti. 2014-2015 sezonunda Hannover 96'da farkli dönemlerde A takim yardimci antrenörü ve genç takimlar sorumlusu olarak görev alan Lichte, FSV Mainz 05'te 2020'de teknik direktör olarak çalisti.

Kaynak: AA