Trabzonspor Ile Alanyaspor 11. Randevuda

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, yarin Trabzon’da oynayacaklari maçla birlikte ligde 11. kez karsi karsiya gelecek.

Süper Lig’in 7. haftasinda Trabzonspor ile Alanyaspor , yarin Medical Park Stadi’nda saat 20.00’de karsi karsiya gelecek. Müsabakayi Halis Özkahya yönetecek. Yardimciliklarini ise Ibrahim Bozbey ve Aypaslan Dedes yapacak.

Iki takim arasinda bugüne kadar oynanan 10 maçta Alanyaspor’un, bordo-mavililer karsisinda üstünlügü bulunuyor. Akdeniz temsilcisi 5 karsilasmayi kazanirken, Karadeniz ekibi ise 2 kez rakibini maglup etti. Taraflar, 3 müsabakada sahadan beraberlikle ayrildi. Söz konusu maçlarda turuncu-yesilliler 17 gol atarken, bordo-mavililer ise 10 gol kaydetti.

Trabzon’da oynanan 5 karsilasmada Trabzonspor 1 kez kazandi. 3 müsabaka konuk takimin üstünlügüyle biterken, 1 maçta da taraflar esitligi bozamadi. Geçtigimiz sezon Trabzon’da oynanan maçi Alanyaspor 3-1 kazanmisti. Alanya’da oynanan maç ise 1-1 beraberlikle sonuçlandi.

Trabzonspor bir engeli daha asmak istiyor

Geçen hafta deplasmanda 81 dakika 10 kisi oynamasina ragmen Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, Alanyaspor’a karsi olan sansizligini kirmak isterken, zirve yolunda ise bir engeli kayipsiz geçmek istiyor.

Kaynak: İHA