Samir Nasri Yesil Sahalardan Emekliye Ayrildi

Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da da forma giyen Fransiz futbolcu Samir Nasri, emekliye ayrildigini açikladi.

Fransiz basinina konusan 34 yasindaki Nasri, özellikle doping cezasi almasinin ardindan futbola odaklanmakta zorlandigini belirterek, "O dönem beni çok yaraladi ve futbolla iliskimi degistirdi. Bu nedenle birakma karari aldim. Asla doping yapmadim, haksizliga ugradim. Sakatligim için vitamin takviyesi almistim ve bunun kurbani oldum." ifadelerini kullandi.

Futbol kariyerinde Olympique Marsilya, Manchester City, Arsenal ve Sevilla gibi Avrupa'nin önde gelen takimlarinda forma giyen Nasri, 2017-18 yillari arasinda ise Antalyaspor'da görev almisti.

2018'de doping cezasi alan Nasri, 12 ay sahalardan uzak kalmisti. Cezayir asilli Fransiz orta saha oyuncusu, son olarak West Ham United ve Anderlecht'te forma giymesinin ardindan geçen yildan bu yana bosta kalmisti.

Fransa Milli Takimi'nda 41 maçta 5 gole imza atan Samir Nasri, kulüp kariyerinde ise 522 karsilasmada 73 kez aglari sarsti.

Kaynak: AA