Pereira Açiklamasi 'Istediklerimizi Sahada Gerçeklestirebildik'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Hatayspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Oyuncularimin göstermis olduklari performanstan çok memnunum. Stratejik anlamda istediklerimizi sahada gerçeklestirebildik" dedi.

Süper Lig’in 7. hafta maçinda deplasmanda karsilastigi Hatayspor’u 2-1 maglup eden Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Pereira, çok iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, “Defansif anlamda çok organizeydik, baskiliydik. Ayni zaman da ofansta çok fazla pozisyon ürettik. Defansta da çok istikrarli bir görüntü sergiledik. Yedigimiz gol bizim için biraz sanssizlikti, üzücüydü. Ayni zamanda ürettigimiz onca pozisyonu degerlendirmememiz de üzücüydü. Eger bu pozisyonlari degerlendirmis olsaydik maçin son bölümünde sikinti yasamazdik. Ama oyuncularimin göstermis olduklari performanstan çok memnunum. Stratejik anlamda istediklerimizi sahada gerçeklestirebildik. Böyle bir oyuncu grubu ile çalisiyor olmaktan, böyle bir taraftarimiz oldugu için gururluyum. Bu kulüp her seyin en iyisini hak ediyor bizde savasmaya devam edecegiz. Simdi yapmamiz gereken toparlanip, bir sonraki maç için hazirlanmak” dedi.

Kaynak: İHA