Ok Atip Yay Germeyi Ögretti

Tokyo 2021 Paralimpik Olimpiyatlarinda Türkiye’ye okçulukta büyük zafer kazandiran kahramanlarimizin antrenörü Hasan Basri Hanci, Aziziye Gençlik Merkezi’ne konuk oldu. Milli antrenör gençlere yas gerip ok atmayi ögretti.

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne bagli Aziziye Gençlik Merkezi bir ilke daha im atti.

Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Kumbasar ile Gençlik Liderleri Yaser Taskesenlioglu, Ümran Öztürk ile Yavuz Selim Turgut 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari’ndan madalyalarla dönen Paralimpik Okçuluk Milli Takimi Antenörü Hasan Basri Hanci’yi gençlerle bulusturdu.

2020 Tokyo Paralimpik Oyunlari’na Makarali Yay Milli Takimi’nin Antrenörü olarak 2 gümüs 1 bronz madalya ile büyük basarida pay sahibi olan Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Hasan Basri Hanci Aziziye Gençlik Merkezi’nde genç okçularla bulusarak antrenmana dahil oldu.

Aziziye Gençlik Merkezi Okçulugun Alt Yapisi Oldu

Aziziye Gençlik Merkezinde devam eden Geleneksel ve Modern Okçuluk kurslarina baslangiç ve müsabik gurup olmak üzere yaklasik 50 sporcu katilirken 8 aydir devam eden çalismalarda gençlerin azmi göz dolduruyor.

Hasan Basri Hanci’nin ögrencisi olan Antrenör Ibrahim Gülses nezaretinde devam eden çalismalarda üst seviyeye hazir olan sporcular Kazim Karabekir Okçuluk salonunda devam eden Okçuluk antrenmanlarina dahil edilerek daha profosyonel çalisma imkani buluyorlar.

Hanci: Gücümüze Güç Katacak

Milli Takim antrenör ve ayni zamanda Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürlügü antrenörü olan Hasan Basri Hanci, Aziziye Gençlik Merkezi’nde ciddi bir okçuluk alt yapisi kuruldugunu belirtti.

Hanci, temel egitimi alan gençlerin gayreti ve uzun vadeli çalismalari sunucunda ülkemize madalyalar kazandiracak sporcularin çikabilecegini ifade etti.

Kumbasar : Amacimiz Gençlerimize Firsat Vermek

Aziziye Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Kumbasar, Ülkemizi ve Ilimizi Tokyo’da basariyla temsil eden Milli Takim Antrenörü Hasan Basri Hanci’nin genç okçulari ziyaretinin büyük önem tasidigini belirterek gençlerimizin daha siki motive olacagini ve bu basarilara katki saglamak için çabalayacaklarini belirtti.

Aziziye Gençlik Merkezi’nde devam eden Geleneksel ve Modern Okçuluk kursuna gençlerin yogun talebinin bulunduguna deginen Kumbasar, bu kapsamda gençlerimize firsat sunup yeteneklerini kesfetmelerine katki sagladiklari için mutluluk duyduklarini söyledi.



18 Farkli Bransta Hizmet

Ekim itibariyle Sanat-Spor ve Kültürel anlamda atölye çalismalarinin tekrar baslayacagini belirten Aziziye Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Kumbasar, Fotografcilik, Isaret Dili, Ingilizce , Diksiyon gibi kisisel gelisim kurslarinin yani sira, Baglama,Gitar,Keman,Resim,Halk Oyunlari gibi güzel sanatlar kurslari ve Tenis,Basketbol,Çim Hokeyi,Futbol,Taekwondo,Voleybol alanlarinda gençlere ücretsiz olarak hizmet vermeye devam edeceklerinin altini çizdi.

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Fuat Taskesenligil de, Aziziye Gençlik Merkezi’ni bu güzel çalismadan ötürü tebrik ederek, tecrübelerini genç okçularla paylasan olimpiyat fatihi Hasan Basri Hanci’ya tesekkür etti.

Kaynak: İHA