Mavi Kelebekler, Üst Üste Üçüncü Galibiyetini Aldi

Konyaalti Belediyespor Kadin Hentbol Takimi, Hentbol Kadinlar Süper Ligi’nin üçüncü maçinda rakibi Anadolu Üniversitesi Hentbol Takimi’ni 23-24 yenerek üst üste üçüncü galibiyetine imza atti.

Konyaalti Belediyespor Kadin Hentbol Takimi, Hentbol Kadinlar Süper Ligi’nin üçüncü haftasinda Eskisehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi takimi ile karsi karsiya geldi. Eskisehir Porsuk Spor Salonu’nda oynanan maçin ilk devresini 12-11 geride kapatan Mavi Kelebekler, karsilasmanin ikinci yarisinda oyuna agirligina koyarak maç sonunda 23-24 skorla galibiyete uzanmayi bildi. Maçin ardindan oyuncular ve teknik ekip büyük sevinç yasadi.

“Takimimizi kutluyorum”

Maçin ardindan açiklama yapan Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, ‘’Üçte üç hedefiyle gittigimiz Anadolu Üniversitesi maçindan tek farkla da olsa galip gelen Mavi Kelebekler’i ve teknik ekibi kutluyorum. Üç maçlik galibiyet serisi yakalayan takimimizin performansi hepimizi mutlu ediyor. Önümüzdeki haftalarda da ayni performansi göstereceklerine inaniyorum’’ dedi.



“Kötü oyuna ragmen kazandik”

Takimin Antrenörü Birol Ünsal da kazandiklari için mutlu olduklarini aktardi. Maç boyunca istediklerini tam olarak sahaya yansitamadiklarini söyleyen Ünsal, “Iyi oynamadigimiz bir maç oldu. Bu yüzden hentbol adina konusulacak çok fazla bir sey yok” diye konustu.



“Oyun disiplininden kopmadik”

Mavi Kelebekler’in basarili oyuncusu Edanur Dagli ise üçüncü maçta üçüncü galibiyeti almalarindan dolayi mutlu olduklarini aktardi. Takim olarak maça iyi baslamadiklarini aktaran Edanur Dagli, “Maç içerisinde zaman zaman istediklerimizi yapamadik ama oyun disiplininden kopmayarak galip gelmeyi bildik. Arkadaslarimla gurur duyuyorum’’ seklinde konustu.

Kaynak: İHA