Maçin Ardindan

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati:'Bir an önce toparlanmamiz gerekiyor. Konusmanin degil is yapmanin zamani' MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Necati Erkmen:'Bizim için güzel bir maçti. Kardes kulübümüz Bursaspor için zor bir maçti'

TFF 1. Lig'in 7. haftasinda MKE Ankaragücü'ne 4-0 maglup olan Bursaspor'un Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Bir an önce toparlanmamiz gerekiyor. Konusmanin degil is yapmanin zamani." dedi.

Bizati, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, takimin güveninin düsük oldugunu söyledi.

Fiziksel olarak yetersiz olduklarini aktaran Bizati, sunlari kaydetti:

"Taktiksel olarak eksiklerimiz ortaya çikti. Özellikle öne çikmaya çalistigimiz pozisyonlarda rakibe yakin oynamamaktan, dogru pozisyon alamamaktan, dogru cevap verememekten rakibin hizli hücumlarina cevap veremedik. Eksik yakalandigimiz pozisyonlar oldu. Bunun üzerine bireysel hatalarda eklenince, maglup olduk. Bir an önce toparlanmamiz gerekiyor. Konusmanin degil is yapmanin zamani. Bu takima güven kazandirmak gerekiyor. Güven eksikligimiz düsüktü. Takimin kendisine güvenmesi gerekiyor."

- Necati Erkmen: "Bizim için güzel bir maçti"

MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Necati Erkmen, maça iyi hazirlandiklarini belirterek, "Bizim için güzel bir maçti. Kardes kulübümüz Bursaspor için zor bir maçti. Geçen hafta üstün oynadigimiz maçi sansizliklarla kazanamamistik. Hafta içerisinde de Bursaspor'un teknik direktör degisikligiyle maçi farkli oynayacagini oyunculara aktardik. Ilk yarinin ortalarinda attigimiz golle 2-0 önde bitirdik. Ikinci yariya da golle basladik. 3-0 olduktan sonra takim savunmasini iyi yaptik." diye konustu.

Namaglup unvanlarini korumak istediklerini aktaran Erkmen, iyi oyunlarini önümüzdeki haftalarda da devam ettirmek istediklerini söyledi.

Kaynak: AA