Kepez'de Motodrag Heyecani

Kepez Belediyesi drag pisti, Türkiye Motosiklet Federasyonu(TMF)’nin yaris takviminde yer alan Türkiye Drag Sampiyonasi 1. Ayak Yarisi’na ev sahipligi yapiyor.

Kepez Belediyesi, geçen hafta sonu otomobil yarislariyla bulusturdugu hiz tutkunlarini, bu hafta sonu da motodrag yarislariyla bir araya getirdi. Türkiye Motosiklet Federasyonu(TMF)’nin yaris takviminde yer alan ve 25 Eylül Cumartesi günü serbest ve sirlama antrenmanlariyla baslayan Türkiye Drag Sampiyonasi 1. Ayak Yarislari, bugün heyecan dolu yarislarla devam ediyor. A2 Teker Spor Kulübü tarafindan organize edilen yarislara, İçel, Antep, Antalya, Ankara, Kayseri, Konya, Manisa, Izmir ve Aydin olmak üzere 9 ilden 81 sporcu katildi.

Kepez Belediyesi’nin Odabasi Mahallesi’ndeki drag pisti 2 gündür hiz tutkunlarinin akinina ugradi. 10 kategoride yapilan yarislarda, yarismacilarin 2 buçuk saniyede 100 kilometrelik hiza çikma çabasi tribünleri donduran seyirciler tarafindan büyük bir heyecanla izlendi.

“Gençlerimizi çok önemsiyoruz”

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü’de hiz tutkunlarinin heyecanina ortak oldu. Gençleri çok önemsediklerini belirten Baskan Tütüncü, “Gençlerin tutkulari bizim tutkularimiz, onlarin heyecanlari bizim heyecanimiz. Onlar böyle güzel bir pistin yapilmasini istemislerdi, yaptik. Bu yaptigimiz pistte de bölgesel yarislar gibi Türkiye çapinda da, ulusal çapta da yarislar düzenliyoruz. Bugünde burada ulusal bir motodrag yarismasina burada ev sahipligi yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 9 ilden 81 yarismacinin katildigi bu etkinlik, gençler bakimindan heyecan dolu. Sporu yapan arkadaslar bakimindan da büyük bir tutku. Hepimizi bir araya getiriyor. Gençlerin yaninda durmaya onlarin ilgilerine kiymet vermeye, onlarin seslerine taleplerine cevap vermeye, karsilik vermeye devam edecegiz” diye konustu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu(TMF)’nin yaris takviminde yer alan Türkiye Drag Sampiyonasi 1. Ayak Yarislari’nda derece giren adaylar günün sonunda ödüllerin sahibi olacak.

Kaynak: İHA