Hatayspor-Fenerbahçe Maçinin Ardindan

Fenerbahçe Kulübü Baskan Vekili Erol Bilecik:'Çok keyifli bir maç oldu. Fenerbahçe olarak hakikaten her noktada çok ataktik, çok rahat bir maç oldu nihayetinde'

Fenerbahçe Kulübü Baskan Vekili Erol Bilecik, Atakas Hatayspor-Fenerbahçe karsilasmasinin çok keyifli ve rahat bir maç oldugunu söyledi.

Yeni Hatay Stadi'nda Atakas Hatayspor'u 2-1 yendikleri maçin ardindan basin mensuplarina açiklama yapan Bilecik, takima, teknik direktöre ve tüm kadroya cani gönülden tebriklerini ilettigini aktardi.

Müthis bir mücadele oldugunu belirten Bilecik, söyle devam etti:

"Ama bunun yani sira sunun da altini çizmek isterim, öncelikle Hatay halkina, Hatayspor'a, Hatayspor yöneticilerine ve Hatay'daki tüm dostlarimiza bize muazzam bir karsilamadan tutun, centilmence bizlere dostluk yaptilar o bakimdan da onlara cani gönülden hem sahsim hem yönetimimiz hem sevgili Baskan Ali Koç adina çok tesekkürlerimi iletiyorum. Ben de Hatayli olmanin ayri bir keyfini de yasiyorum ama sonuç olarak formamiz belli, sari-lacivert. Hatayspor bildiginiz gibi ligin çok güçlü takimlarindan. Müthis güzel top oynuyor, göze hem hos gözüken hem de akislari itibariyla. Çok keyifli bir maç oldu, Fenerbahçe olarak hakikaten her noktada çok ataktik, çok rahat bir maç oldu nihayetinde. Ama son 30 dakikasina bakildigi zaman gerçekten mücadelenin böyle çok üst düzey bir noktasina geldi, sonuç olarak da kazanmaktan dolayi müthis derecede mutluyuz."

Maçin rahat geçecegini tahmin etmediklerini çünkü Hatayspor'un güçlü bir takim oldugunu kaydeden Bilecik, 2-1'lik zaferle dönmekten mutlu olduklarini bildirdi.

Önlerinde zor maçlar oldugunu ifade eden Bilecik, "Takimimiz son derece iyi oturmus vaziyette." diye konustu.

Kaynak: AA