Hakan Keles Açiklamasi 'Bugünden Itibaren Bir Sanssizligin Olduguna Eminim'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Kayserispor maçinin ardindan, “Futbolun pek sans oldugunu düsünmem ama bugünden sonra bir sanssizligin olduguna yüzde yüz eminim” dedi.

Süper Lig’in 7. haftasinda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan GZT Giresunspor, ligdeki ikinci beraberligini alarak puanini 2’ye çikardi. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi.

Hakan Keles, müthis bir oyun oynandigini ama sonuca yansitamadiklarini belirterek, “3 puani çok istiyorduk. Maç öncesi inanilmaz ihtiyacimiz vardi. Oyun olarak hak ettigimizi de düsünüyorum. Net pozisyonlar var. 5-6 tane pozisyon ve VAR’dan dönen golümüz var. Oyuncularimiz inanilmaz emek sarf ettiler. Onlara tesekkür ediyorum. Yani söyleyecek bir söz de bulamiyorum. Ama gelistirdigimiz oyun bugün zirve yapti. Müthis bir oyun vardi. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. 1-2 sut haricinde. Duran toptan yedigimiz gole ragmen müthis bir arzu ile oynadik ama sonuca yansitamadik” dedi.

Iyi bir takim kurduklarini ama sanssizligin oldugunu belirten Keles, “Bugünden sonra bir sanssizligin olduguna yüzde yüz eminim. Futbolun çok sans oldugunu düsünmem. Ama bugünden sonra bu kadar gol kaçmaz dedirtecek sekilde oldu. Iyi bir takim kurduk. Günden güne oturdu her sey. Güzel de bir oyun var. Oyuncularin emegine üzülüyorum. Bu kadar emek sarf ediyorlar. Insallah düzelir diye düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA