Giresunspor-Kayserispor Maçinin Ardindan

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles:'Üç puani çok istiyorduk. Maç öncesi inanilmaz ihtiyacimiz da vardi. Hak ettigimizi de düsünüyorum oyun olarak' Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman:'Golü bulduk ama golden sonra taçtan golü yedik. Skoru orada koruyabilsek ilerleyen dakikalarda daha farkli bir durum olacak'

Süper Ligin 7. haftasinda sahasinda Yukatel Kayserispor ile 1-1 berabere kalan GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keles, "Üç puani çok istiyorduk. Maç öncesi inanilmaz ihtiyacimiz da vardi. Hak ettigimizi de düsünüyorum oyun olarak." dedi.

Keles, karsilasma sonrasi düzenledigi basin toplantisinda, sahadan yine galip ayrilamadiklarini söyledi.

Kazanma adina her seyi yaptiklarini belirten Keles, söyle devam etti:

"Üç puani çok istiyorduk. Maç öncesi inanilmaz ihtiyacimiz da vardi. Hak ettigimizi de düsünüyorum oyun olarak. Bu kadar net pozisyonlar, 5-6 pozisyon, iki tane VAR'dan dönen golümüz, direkler. Oyuncularimiz müthis bir emek sarf ettiler. Onlara tesekkür ediyorum. Yani söyleyecek söz de bulamiyorum. Dedigim gibi üç puana çok ihtiyacimiz vardi moral açisindan."

Keles, geriye düsmelerine ragmen inanilmaz bir oyun ortaya koyduklarini vurgulayarak, "Bugün gelistirdigimiz oyun zirve yapti. Inanilmaz müthis bir oyun vardi. Ama yine üç puani alamadik. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. Duran toptan gol yedik. Geriye düsmemize ragmen müthis istek, arzu, cosku ama gene sonuca yansitamadik. Bir sanssizligin olduguna eminim. Bu kadar da gol kaçirilmaz, çözecegiz." diye konustu.

Iyi bir takim kurduklarini, oyuncularin emegine üzüldügünü kaydeden Keles, "Güzel bir oyun var. Ama sonuca yansitamiyorlar. Insallah düzelir diye düsünüyorum." ifadesini kullandi.

- Karaman: "Skoru koruyabilsek daha farkli bir durum olacakti"

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise karsilasmada öne geçtiklerini ancak skoru koruyamadiklarini söyledi.

Zor bir karsilasma oldugunu vurgulayan Karaman, söyle devam etti:

"Maçtan önce rakibimizin ligdeki siralamasi ve bizim de farkli bir skorla galip geldigimiz maçtan sonra buradaki karsilasma stratejik anlamda, zihinsel anlamda zor bir karsilasma. Çünkü Giresunspor takimi bundan önceki oynadigi maçlarda da zaman zaman oynadigi ve vermis oldugu mücadelenin karsiligini alamamis. Golü bulduk ama golden sonra taçtan golü yedik. Skoru orada koruyabilsek ilerleyen dakikalarda daha farkli bir durum olacakti."

Karaman, golü bulmasinin Giresunspor'un motivasyonunu hem yükselttigini hem de daha tempolu oynamaya yönlendirdigini belirterek, "Ikinci yarida karsilikli ataklar var. Iki takimin da pozisyonlari var. Biz Ugur hamlesiyle rakibimizin ikinci yarida iyi basladigi oyunu kestik. Özellikle Fernandes'in kullandigi iki yan top var. Biri Yasir'in pozisyonu, digeri Dimitri'nin. Çok net kafa vurusu pozisyonlari. Bu tip maçlarda bu tip pozisyonlari degerlendirmek gerekiyor. Rakibimizin de birkaç pozisyonu var." ifadelerini kullandi.

Son iki deplasmandan 4 puan almayi basardiklarina isaret eden Karaman, "Hatay deplasmani, içeride oynadigimiz Galatasaray ve Giresun deplasmani. Yani 3 maçin iki deplasmanindan 4 puan alarak çiktik. Bizimle birlikte oynanan 5 maçta 11 puan alan bir takim var. Bu istatistigi devam ettirdigimizde iyi seyler görebiliriz. Ama oynadigimiz bu tür maçlardan da ders almamiz gerekiyor. Giresunspor'a da basarilar diliyorum." diye konustu.

Kaynak: AA