Gençlik Ve Spor Bakanligi Kupasi Engel Atlama Yarismalari, Kocaeli'de Yapildi

Türkiye Binicilik Federasyonunun faaliyet programinda yer alan Gençlik ve Spor Bakanligi Kupasi Engel Atlama Yarismalari, Kocaeli'de 90 binicinin 70 atla katilimiyla tamamlandi.

Kocaeli Atli Spor Kulübü (KASK) tarafindan Kocaeli Atli Spor Kulübü manejinde düzenlenen müsabakalarda ikinci günün ilk yarismasinda iki binici yer aldi.

70 santimetre Engel Atlama Kocaeli Ticaret Odasi Kupasi'nda PII Pony kategorisinde Onur Narin "Silver Star" adli atiyla birinci oldu, diger yarismaci ise elendi.

Yeni biniciler kategorisinde Zeynep Ersoy "Lesly" adli atiyla parkuru birinci bitirdi. Melis Keser "Diablo" ile ikinciligi, Seçil Mert "Victorie" ile üçüncülügü elde etti.

Kocaeli Sanayi Odasi Kupasi 100 santimetre engel atlama yarismasi yeni biniciler kategorisinde Asya Burak Toglukdemir "Imagine" adli atiyla birinci, Melis Keser "Diablo" ile ikinci, Özge Özay "Sayuri" ile üçüncü oldu.

Genç ve yetiskin binicilerde Benhür Çavdarli "Carl" isimli atiyla birinciligi, Zeynep Ayse Erdogan "Cassandra" ile ikinciligi, Merve Özoguz "Lucky" ile üçüncülügü kazandi.

Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskanligi Kupasi 110 santimetre Engel Atlama Yarismasi'nda Benhür Çavdarli "Carl" adli atiyla birinciligi, Deren Alkumru "Consuela" adli atiyla ikinciligi, Talha Onur Kopuk "Contiki" adli atiyla üçüncülügü elde etti.

Kocaeli Valiligi Kupasi 125 santimetre Engel Atlama Yarismasi'nda Hasan Sentürk "Gigolo" adli atiyla birinci, Mina Asli "Karabatur Kora" ile ikinci, Zeynep Ayse Erdogan "Skassina" ile üçüncü sirada yer aldi.

Gençlik ve Spor Bakanligi Kupasi'nin sahibi ise "Lancelot" adli atiyla Hasan Sentürk oldu. Bu kategoride ikinciligi Burak Korkmaz, ati "Dorossel Topaz"la, üçüncülügü ise Hasan Sentürk, "Condinino" ile elde etti.

Yarismanin kupasini AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yilmaz verdi. Dereceye giren sporcular ödüllerini Kocaeli Vali Yardimcisi Aslan Avsaroglu, Büyüksehir Belediye Baskanvekili Yasar Çakmak, Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, Gençlik ve Spor Il Müdürü Ibrahim Aktürk, Kocaeli Atli Spor Kulübü Baskani Savas Demirtas'in elinden aldi.

Kaynak: AA