Galatasaray-Göztepe Maçinin Ardindan

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro:'Bizim için zor bir gün oldu. Iyi bir karsilasma oynadigimizi düsünüyorum ama istedigimizi alamadik' 'Türk futbolunda bu baski biraz fazla. Ligin basinda düsme potasinda oldugunu görmek insanlar üzerinde farkli baskilar olusturabiliyor'

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Süper Lig'in 7. haftasinda deplasmanda 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçinda iyi oynamalarina ragmen puan alamadiklari için üzgün olduklarini söyledi.

Nestor El Maestro, Türk Telekom Stadi'nda yapilan maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Yenildikleri için üzgün olduklarini aktaran El Maestro, "Bizim için zor bir gün oldu. Iyi bir karsilasma oynadigimizi düsünüyorum ama istedigimizi alamadik. Istedigimizi alabilmek için tempo, enerji, arzu, istek, hirs vardi ama yine de puan alamadik. Bundan dolayi üzgünüz." diye konustu.

El Maestro, kaleci Irfan Can Egribayat'in hatali yedigi ilk golle ilgili, "Söylenecek çok fazla bir sey yok. Irfan bence bu ligin en iyi kalecilerinden biri. Ona sahip oldugumuz için çok mutluyuz. Sadece bir sanssizlik." ifadelerini kullandi.

Sezon sonunda ligi hangi sirada bitirmeyi hedeflediklerinin sorulmasi üzerine El Maestro, sunlari kaydetti:

"Sezon sonunda burada oldugum takdirde su andan çok daha iyi bir pozisyonda bitirmeyi hedefliyoruz. Ancak Türk futbolunda bu baski biraz fazla. Ligin basinda düsme potasinda oldugunu görmek insanlar üzerinde farkli baskilar olusturabiliyor. Türk futboluna yeni basladim. Zorlu bir zamanda da göreve geldik. Taraftarimizin, yönetimimizin ve camiamizin bizden beklentileri çok büyük. Düsme hattini göz önünde bulunduramayiz bile. Sezon sonunda düsme hattinin çok uzaginda bir yerlerde bitirecegimizden eminim."

Kaynak: AA