Erdogan Açiklamasi 'Zorladik, Olmadi, Saglik Olsun'

A. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Fenerbahçe maçinin ardindan yaptigi açiklamada, sahada son dakikaya kadar pes etmeyen, oyunu çirkinlestirmeyen bir Hatayspor oldugunu söyledi.

Süper Lig’in 7. hafta maçinda evinde karsilastigi Fenerbahçe’ye 2-1 maglup olan A. Hatayspor’da Teknik Direktör Ömer Erdogan, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Erdogan, Fenerbahçe’yi sahasindan çikarmamaya çalistiklarini ve topun dönüsünde kalelerinde gol gördüklerini belirterek, “Maça baskili bir oyunla basladik. Rakibi kendi sahasindan çikarmamaya çalistik. Bunun sonucunda önde kaybettigimiz topun dönüsünde ilk defa kalemize gelen Fenerbahçe’den gol yedik. Tabii istedigimiz sekilde baslayamadik ama oyundan hiç kopmadik. Maçin genelinde topa daha fazla sahip olan bizdik ama açikçasi pozisyon üretmekte zorlandik. Bunu da Fenerbahçe savunmasi iyi savunarak çok pozisyon vermedi. Oyuncularima tesekkür ediyorum. Iyi bir mücadele vardi saha da, son dakikaya kadar pers etmeyen, çirkinlestirmeyen bir Hatayspor vardi. Zorladik, olmadi, saglik olsun. Ben oyuncularimla gurur duyuyorum. Galibiyetlerden sonra nasil ‘sevinmeye çok vaktimiz yok bir daha ki maça hazirlanmamiz gerekiyor’ diyorsak bugünde bu maçin üzüntüsünü yasayacagiz ama yarindan itibaren Malatyaspor maçinin hazirliklarina baslayacagiz. Bugün bizi yalniz birakmayan taraftarlarimiza da tesekkür ediyorum, güzel bir atmosfer ve destek vardi. Gönül isterdi onlari bugün mutlu sekilde ugurlayabilelim ama kismet degilmis. Fenerbahçe’yi tebrik ediyor, Avrupa kupa maçlarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA