Atakas Hatayspor-Fenerbahçe Maçinin Ardindan

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira:'Oyuncularimin göstermis oldugu performanstan dolayi çok memnunum. Stratejik anlamda istediklerimizi sahada gerçeklestirebildikleri için memnunum'

Süper Lig'in 7. haftasinda deplasmanda Atakas Hatayspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, oyuncularinin gösterdigi performanstan memnun oldugunu söyledi.

Pereira, Yeni Hatay Stadyumu'ndaki karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, çok iyi bir oyun sergilediklerini belirtti.

Defansif anlaminda organize ve baskili olduklarini, hücum hattinda da çok fazla pozisyon ürettiklerini aktaran Pereira, "Defansta gerçekten çok istikrarli bir görüntü sergiledik. Yedigimiz gol bizim için birazcik sanssizlikti, üzücüydü. Ayni zamanda ürettigimiz onca pozisyonu da degerlendiremememiz üzücüydü. Eger bu pozisyonlari degerlendirmis olsaydik maçin son bölümünde sikinti yasamazdik." diye konustu.

Vitor Pereira, oyuncularinin, stratejik anlamda istediklerini sahaya yansittiklarini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Oyuncularimin göstermis oldugu performanstan dolayi çok memnunum. Stratejik anlamda istediklerimizi sahada gerçeklestirebildikleri için memnunum. Böyle bir oyuncu grubuyla çalisiyor olmaktan dolayi çok gururluyum. Böyle bir taraftar grubumuz oldugu için çok gururluyum. Bu kulüp her seyin en iyisini hak ediyor. Biz de savasmaya devam edecegiz. Simdi yapmamiz gereken toparlanip bir sonraki maç için en iyi sekilde hazirlanmak."

Kaynak: AA