ALGSPOR Rumkale De Ilgi Odagi Oldu

TFF Kadinlar Futbol 1. Liginde top kosturan Gaziantep ALGSPOR Kulübü bu yil 4’ncüsü gerçeklestirilen Rumkale Su Sporlari festivaline katilarak ilgi odagi oldu.

Gaziantep’i 1. Ligde temsil eden Kadin Futbol Takimi ALGSPOR, Gaziantep Büyüksehir Belediyesinin daveti üzerine 4. Rumkale Su Sporlari Festivaline katildi.

Keyifli dakikalar geçiren sari grili ekibe yogun ilgi vardi. Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin ALGSPOR Kulüp Baskani Ali Gözcü ile bu yil ki sezonu degerlendirip basarilar diledi.

Sezona çok önemli transferlerle baslayan takim bu yilki hedeflerinin mutlaka Sampiyonluk olacagini söyledi.

Baskan Ali Gözcü, Gaziantep Valisinin “Spor Kenti Gaziantep” parolasinin arkasinda durduklarini ve bu kent için spor adina her seyi yaptiklarini dile getirerek organizasyon için tesekkür etti.

Yavuzeli Ilçesi’nde bulunan, Firat’in incisi olarak gösterilen tarihi Rumkale’nin kiyilarinda gerçeklesen festivalde essiz manzara esliginde 286 sporcu açik su yüzmede, 20 takim ve 600 sporcu dragon botta ve 8 takimin katildigi sutopu bransinda 150 sporcu derece için yaristi. Yarismalarin startini festivale katilan Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, Gaziantep Valisi Davut Gül ve protokol beraber verdi. Öte yandan festivalde su kayagi, jet ski, flyboard, wakeboard ve serbest dalis rekortmeni Yaren Türk tarafindan serbest dalis gösterileri yapildi.

Kaynak: İHA