Van Büyüksehir Belediye Spor Kulübü'nün Futbol Takimlari Çalismalara Basladi

Van Büyüksehir Belediye Spor Kulübü bünyesindeki takimlar 2021-2022 sezonu öncesi antrenmanlara basladi.

Bünyesinde bulundurdugu birçok farkli bransla spor da önemli yol kat eden Van Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü, bu dogrultuda projelerine devam ediyor. Voleybol, basketbol, tekvando, dagcilik, atletizm ve futbol gibi farkli branslarda önemli basarilara imza atan Van Büyüksehir Belediye Spor Kulübü, yeni kurdugu amatör futbol takimiyla da 2021-2021 sezonuna hazirlaniyor. Tamami kendi öz kaynaklarindan olusan amatör futbol takiminin yani sira U14-15-16-17 ve 18 yas grubuyla da yeni sezon hazirliklarina baslayan spor kulübünü, antrenörler Fevzi Dargin, Ferhat Demir, Ayhan Emre Öztürk, Engin Kürekçi ve Baran Öner çalistiracak.

Yeni sezonun hazirliklari hakkinda bilgi veren Kulüp Baskani Fatih Sevinç, olusturduklari takimlarla kent futboluna önemli bir katki vereceklerini söyledi.

Takimlara ve teknik kadroya güvenlerinin tam oldugunu ifade eden Baskan Sevinç, “Büyüksehir Belediyemizin bünyesinde kurulan spor kulübümüz ile birçok farkli kulvarda yer aliyoruz. Birbirinden yetenekli gençlerimiz, alaninda deneyimli hocalarimizla sportif faaliyetlerini sürdürüyorlar. Futbolda iyi takimlar kurduk. Insallah yeni sezona hazir bir sekilde baslayacagiz. Takimlarimiza güvenimiz tam. Diger branslarda sergiledigimiz basariyi insallah futbol alaninda da basaracagiz. Sayin valimiz ve genel sekreterimizin sundugu desteklerle spor kulübümüz, alt yapilara önem veren alt yapisiyla adindan bahsettiren bir kulüp olacak. Biz geçlerimizin firsat basariyi yakalamalari için tüm imkanlarimizi seferber edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA