Nwakaeme Aytemiz Alanyaspor'u Bekliyor

Süper Lig’in son iki haftasinda gol sessizligine bürünen Trabzonspor’un Nijeryali futbolcusu Anthony Nwakaeme, Türkiye kariyerinde gol katkisi yapamadigi 4 takimdan biri olan Aytemiz Alanyaspor’u bekliyor.

Süper Lig’in 7. haftasinda sahasinda Aytemiz Alanyaspor ile karsilasacak olan Trabzonspor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapiliyor. Bordo-mavili takima geldigi günden beri hücum hattinda önemli bir performans ortaya koyan Nwakaeme ise bu sezon kariyerinin en iyi baslangicina imza atmisti. Ilk 4 hafta oynanan Malatyaspor, Sivasspor, Giresunspor ve Galatasaray maçlarini bos geçmeyen Nijeryali oyuncu son iki hafta da ise sessizlige büründü.

Süper Lig’in 5. haftasinda deplasmanda Trabzonspor’un 1-0 kazandigi Kasimpasa ve 6. haftada da yine deplasmanda oynadigi Konyaspor maçindan ise 2-2 beraberlikle ayrilan bordo-mavililerde Nwakaeme, son iki haftada rakip fileleri havalandiramadi.

Nijeryali oyuncunun Süper Lig kariyerinde rakip olup da gol yollarinda katki saglayamadigi dört takimdan biride Aytemiz Alanyaspor. Nwakaeme 4. kez rakip oldugu Akdeniz temsilcisi karsisinda gol yollarinda etkisiz kaldi. 27 Eylül Pazartesi günü oynanacak olan müsabakada Nijeryali oyuncu rakip karsisinda sanssizligini kirmak isterken, gollerine ise kaldigi yerden devam etmeyi planliyor.

Kaynak: İHA