Mamak'ta 4 Mevsim Spor Egitimi

Ankara’da ögrencilere spor sevgisi asilamak, saglikli birer birey olarak yetismelerini saglamak amaciyla yola çikan Mamak Belediyesi, spor okullarinda faydali ve eglenceli aktivitelerle dolu bir döneme kapilarini açiyor

Ögrencilere spor sevgisi asilamak, saglikli birer birey olarak yetismelerini saglamak amaciyla yola çikan Mamak Belediyesi, spor okullarinda faydali ve eglenceli aktivitelerle dolu bir döneme kapilarini açiyor. Mamak’ta 4 mevsim spor egitimini hedefleyen Mamak Belediyesi, spor okullari ile çocuklarin fiziksel ve duygusal gelisimlerine katki sunarak keyifli vakit geçirmelerini sagliyor. 1 Ekim itibariyle baslayacak olan spor egitimleri Mamak Belediyesi Basak Gençlik ve Spor Merkezi, Hidayet Türkoglu Spor Salonu, Mamak Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde gerçeklesecek.

Her biri kendi alanlarinda uzmanlasmis ve ödüllü antrenörlerin görev aldigi spor okullarinda basketbol, voleybol, jimnastik, taekwondo, okçuluk, masa tenisi, dart, karate, boks, çocuk zumbasi ve futbol olmak üzere birçok bransta ögrenciler spor yapma imkani bulacak. Basarili olan ögrenciler, Mamak Belediyesi Spor Kulübü alt yapisina girme firsati yakalayip, lisansli sporcu olabilecek.

Kaynak: İHA