Kigili, Italya'nin Fortitudo Bologna Kulübüne Sponsor Oldu

Türkiye'nin önde gelen giyim markasi Kigili, Italya Birinci Basketbol Ligi (Serie A) takimlarindan Fortitudo Bologna kulübüyle sponsorluk anlasmasi imzaladi.

Kigili'nin, Bolonya kentinde yeni açtigi magazasinda yapilan imza törenine, Kigili Üst Yöneticisi (CEO) Hilal Suerdem, Italyan kulübünün baskani Christian Pavani, ilgililer ve davetliler katildi.

Suerdem ve Pavani'nin imzaladigi anlasmayla, Kigili 3+2 yil olmak üzere Italyan basketbol takiminin sponsoru oldu.

Anlasmaya göre, Italyan kulübünün adi "Fortitudo Kigili Bologna" olurken takimin forma ve sahasinda Kigili logolari yer alacak.

Imza töreninde, Fortitudo Kigili Bologna takiminin yeni sezonda giyecegi formalar da tanitildi.

Kigili Üst Yöneticisi (CEO) Suerdem, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Italya’ya yillarca Türkiye’den futbolcularin, teknik direktörlerin geldigini belirterek "Fakat bir takima hiçbir marka ismini koymadi. Fortitudo Bologna takimi, Kigili oldu. Bu çok önemli bir olguydu bizim için. Hem Türkiye'miz açisindan hem kendi markamiz açisindan güzel bir is yaptigimizi, Türkiye'mizin bayragini buraya diktigimizi düsünüyorum." dedi.

Suerdem, Kigili'nin bu anlasmayla tarih yazdigini ifade ederek "Modanin kalbi burasi ve Kigili burada tarih yazdi. Modanin kalbinde, ilk defa bir Serie A'daki takimin basina Kigili ismi geldi. Bu çok önemli bir seydi. Biz bunu basardik ve Türk bayragini getirdik, buraya diktik." diye konustu.

Fortitudo Kigili Bologna Basketbol Kulübü Baskani Christian Pavani de bugün Kigili bu anlasmayi imzalamis olmaktan duyduklari memnuniyeti dile getirerek "Kigili çok önemli bir marka. Fortitudo Kigili olarak büyük bir sorumlulugumuz var. Bizim görevimiz bu markanin Italya’da da taninmasini saglamak. Dünyada çok iyi taninan bir marka. Son derece mutluyuz. Sahaya bunu göstermek için sabirsizlaniyoruz." ifadelerini kullandi.

Öte yandan, söz konusu anlasma Italyan basininda da genis yer buldu.

Kaynak: AA