Kastamonu Belediyespor-Krim Mercator Maçinin Ardindan

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Costica Buceschi:'Son ana kadar savastik. Özellikle son 5 dakikada gol bulmakta sorun yasadik' Krim Mercator Antrenörü Uros Bregar:'Deplasmanda galibiyet almak bizim için çok önemli'

Hentbol EHF Kadinlar Sampiyonlar Ligi B Grubu 3. maçinda Slovenya'nin Krim Mercator takimina 24-23 yenilen Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Costica Buceschi, önlerindeki maçlarda daha iyi olacaklarini söyledi.

Maçin ardindan gazetecilere açiklamalarda yapan Buceschi, galibiyetten dolayi rakip takimi tebrik etti.

Maç boyunca sporcularinin mücadele ettigini dile getiren Buceschi, "Son ana kadar savastik. Özellikle son 5 dakikada gol bulmakta sorun yasadik." dedi.

Yeni bir takim olduklarina isaret eden Buceschi, "Zamana ihtiyacimiz var. Bugün yeni oynayan bir oyuncumuz var. Daha bir antrenmana çikti ve bugün maça çikti. Ileriki maçlarda daha iyi olacagimizi düsünüyorum." diye konustu.

Kastamonu Belediyesporlu sporculardan Betül Yilmaz da maçin basindan sonuna kadar canla basla savastiklarini ifade etti.

Krim Mercator'un antrenörü Uros Bregar ise maçin zor olacagini bildiklerini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Kastamonu'nun son üç maçi izlemistik. Bugün karsimizda iyi bir Kastamonu vardi ancak özellikle kanat oyuncularini durdurmayi basardigimizi düsünüyorum. Rakibimizi ve hocamizi tebrik etmek istiyorum. Çok konsantre bir Kastamonuspor vardi. Neredeyse esit bir skora ragmen kazanmayi bildik. Deplasmanda galibiyet almak bizim için çok önemli."

Krim Mercator takimi sporcusu Katarina Krpez da ilk puanlarini aldiklarini belirterek, "Zor olacagini biliyorduk. Ilk dakikadan son dakikaya kadar savastik. Bundan sonraki maçlarda çok daha iyi olacagimiza inaniyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA