Gençlerbirligi-Beypiliç Boluspor Maçinin Ardindan

Gençlerbirligi Teknik Direktörü Metin Diyadin:'Oyuncularin davranis biçimleri, sahadaki mücadeleleri, oyun formatinin oturmasi bizim adimiza sevindirici. Devamini getirmek istiyoruz' Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer:'Ilk yari çok iyi oynadigimizi düsünüyorum'

TFF 1. Lig'in 7. haftasinda konuk ettigi Beypiliç Boluspor'u 1-0 yenen Gençlerbirligi'nin teknik direktörü Metin Diyadin, oyuncularinin davranis biçimleri ve sahadaki mücadelelerinden memnun oldugunu söyledi.

Diyadin, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, sezona kötü basladiklarini ancak son iki hafta iyi oynadiklarini ve 4 puan aldiklarini belirterek, "Bugün de galip gelmemiz gerekiyordu. Ilk yari iyi oynadigimizi söyleyemem. Hatta maglup da içeri girebilirdik. Ikinci yari oyun bizim adimiza daha kontrollü ve pozisyon açisindan daha zengindi. Ikinci golü bulamadik, bulsak biraz daha rahatlayabilirdik." degerlendirmesinde bulundu.

Yeni kurulan takim olmanin sikintilarini sezon basinda yasadiklarina isaret eden Diyadin, su ifadeleri kullandi:

"Takimim adina davranis biçimleri de önemli. Sadece futbol anlaminda söylemiyorum. Bunlari ligin ilk haftasindaki basin toplantisinda çok dile getirmek istemedim ama o anlamda sikintilarimiz vardi. Hem yeni bir takim olma hem de bazi oyuncularin bazi sorunlari bizim handikabimizdi. 'Rakiplerimizden bir ay geriden geliyoruz' demistim. Yeni katilan oyuncularin zamanlamalari takim olma adina ciddi sikintilardi. Ancak su anda oyuncularin davranis biçimleri, sahadaki mücadeleleri, oyun formatinin oturmasi bizim adimiza sevindirici. Devamini getirmek istiyoruz. Soyunma odasinda da bu birlik beraberligimiz artik var.”

- Erginer: "Ilk yari maçi bitirebilirdik"

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, karsilasmanin bekledikleri gibi zorlu geçtigini dile getirdi.

Ilk yari çok gol kaçirdiklarini ifade eden Erginer, sunlari kaydetti:

"Gençlerbirligi çikis içerisinde. Altinordu'yu yendiler, geçen hafta Samsun'da iki puani son dakikada yedikleri golle biraktilar. Iyi hazirlandik. Maç çalistigimiz, analizini yaptigimiz gibi geçti. Rakibe çok pozisyon vermedik. Ilk yari çok iyi oynadigimizi düsünüyorum. Çok da gol pozisyonuna girdik. Ilk yari maçi bitirebilirdik. Çok gol kaçiriyoruz, bitiricilikle ilgili sorunlarimiz var. Deplasmanda bu pozisyonlari degerlendiremezseniz, faturasi agir olabiliyor. Ilk yarida golleri atsak beraberlige üzülecegimiz maçi kaybettik."

Kaynak: AA