Galatasaray, Süper Lig'de Göztepe'yi Konuk Ediyor

TürkTelekom Stadi'nda yarin oynanacak maç saat 19.00'da baslayacak Galatasaray'da Arda Turan, Sacha Boey ve Marcao yarinki karsilasmada forma giyemeyecek Istanbul'un sarikirmizili takimi, ligde oynadigi son 4 karsilasmadan galibiyet çikaramadi

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasinda yarin sahasinda Göztepe ile karsi karsiya gelecek.

Türk Telekom Stadi'nda oynanacak maç saat 19.00'da baslayacak. Müsabakayi Ali Sansalan yönetecek.

Ligde geride kalan 6 maçta ikiser galibiyet, beraberlik ve yenilgi yasayan Istanbul'un sari-kirmizili takimi, aldigi 8 puanla haftaya 11. sirada girdi.

Izmir temsilcisi ise 6 karsilasmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi gördü. Göztepe topladigi 5 puanla 7. hafta öncesinde 15. sirada yer buldu.

- Galatasaray'da 3 eksik

Sari-kirmizili takimda sakatliklari devam edeb Arda Turan ile Sacha Boey'in yani sira cezasi süren Marcao, yarinki karsilasmada forma giyemeyecek.

- Son 4 lig maçinda galibiyet yok

Galatasaray, Süper Lig'deki son 4 maçindan galibiyet çikaramadi.

Sezona GZT Giresunspor ve Atakas Hatayspor galibiyetleriyle giren sari-kirmizili ekip, sonrasinda Kasimpasa ve Trabzonspor ile berabere kaldi. Galatasaray, son 2 müsabakada da Aytemiz Alanyaspor ve Yukatel Kayserispor'a yenildi.

Geride kalan 6 maçta rakip fileleri 8 kez havalandiran Galatasaray, kalesindeki 9 gole engel olamadi ve 7. haftaya -1 averajla girdi. Sari-kirmizili ekip, ligdeki son 2 maçinda gol atamadan maglup oldu.

- Son 32 sezonun en kötü baslangici

Galatasaray, Süper Lig'de 6. haftalar itibariyla son 32 sezonun en kötü baslangicini gerçeklestirdi.

1989-1990 sezonunun ilk 6 haftasinda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 maglubiyet sonucunda 7 puan kazanan Galatasaray, sonrasindaki 31 sezonun ayni dönemlerinde en az 9 puan elde etti.

Sezona 2'de 2 ile giren ancak sonrasindaki 4 karsilasmada galibiyet elde edemeyen sari-kirmizili ekip, 6 maç sonunda 8 puanda kalarak 1989-1990 sezonunda sonraki en kötü performansini sergiledi.

Kaynak: AA