Büyüksehir Belediye Erzurumspor-Adanaspor Maçinin Ardindan

Büyüksehir Belediye Erzurumspor Yardimci Antrenörü Mehmet Simsek:'Bu ligde gerçekten kolay maç yok. Kazandigimiz için çok mutluyuz' Adanaspor Teknik Direktörü Yilmaz Akbasli:'Bizim kaçirdigimiz golün akabinde ona benzer bir pozisyonun bizim kalemizde olmasi yani kendi kalemize atmamiz takimin motivasyonunu bozdu'

TFF 1. Lig'in 7. haftasinda agirladigi Adanaspor'u 3-1 yenen Büyüksehir Belediye Erzurumspor'un yardimci antrenörü Mehmet Simsek, maçi kazandiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Mehmet Simsek, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda zor bir maç oynadiklarini, buna ragmen kazanmasini bildiklerini belirtti.

Ligde kolay maç olmadigini ifade eden Simsek, "Bu ligde gerçekten kolay maç yok. Kazandigimiz için çok mutluyuz. Oyuncularimi gönülden tebrik ediyorum. Zor sartlarda maçi kazanmasini bildiler. Kulüp içinde bazi sikintilarimiz var. Takim biraz geç kuruldu ve finansal zorluklar yasiyoruz. Buna ragmen oyuncularimiz iyi kenetlenip yürekten oynadilar. Önümüzdeki günlerde daha iyi olacagiz diye ümit ediyorum." diye konustu.

- Akbasli: "Kendi kalemize gol atmamiz takimin motivasyonunu bozdu"

Adanaspor Teknik Direktörü Yilmaz Akbasli da maça iyi basladiklarini dile getirerek, sunlari kaydetti:

"Iki takim da iyi mücadele ediyordu. Bizim kaçirdigimiz golün akabinde ona benzer bir pozisyonun bizim kalemizde olmasi yani kendi kalemize atmamiz takimin motivasyonunu bozdu. Bu da içeriye 1-0 maglup olarak girmemize neden oldu. Takimimiz mücadele yönünden her takimla kafa kafaya oynuyor ama eksigimiz gol. O bölgelerde eksigimiz var. Bunu da en kisa zamanda giderip, daha iyi neticeler almaya çalisacagiz. Erzurumspor'u da kutluyorum."

Kaynak: AA