Besiktas'tan Sakat Ve Hasta Oyuncularin Durumuyla Ilgili Açiklama

Siyahbeyazli ekipte Atiba ile Pjanic'in uyluk arka adalelerinde gerilme ve ödem tespit edildi Kenan Karaman'in sol el ikinci parmaginda kirik bulundugu, Francisco Montero'nun Kovid19 test sonucunun ise pozitif oldugu bildirildi.

Besiktas Kulübü, sakat ve hasta oyunculardan Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Kenan Karaman ve Francisco Montero’nun durumuyla ilgili açiklamada bulundu.

Besiktas Kulübü Saglik Kurulu Koordinatörü Doç. Dr. Kerem Ülkü'nün yaptigi açiklamaya göre siyah-beyazli ekibin Altay ile yaptigi Süper Lig maçinda sol uyluk arka adalesinde hissettigi agri nedeniyle oyuna devam edemeyen Miralem Pjanic’e ve sag uyluk arka adalesinde agri hisseden Atiba Hutchinson’a MR görüntülemesi yapildi.

Yapilan MR görüntülemeleri neticesinde, Atiba ile Pjanic’in uyluk arka adalelerinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edildi.

Altay müsabakasinda sol el ikinci parmaginda yaralanma gerçeklesen Kenan Karaman’in ise yapilan kontroller neticesinde parmaginda kirik (2. proksimal falanks) belirlendi.

- Montero'nun Kovid-19 test sonucu pozitif çikti

Bu arada Altay müsabakasi öncesi futbol takimina uygulanan rutin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testlerinde negatif sonuç alinmasina ragmen kampta semptom göstermesi nedeniyle saglik ekibi tarafindan izolasyon uygulanarak karantina kosullarinda Istanbul’a nakledilen Francisco Montero’nun Kovid-19 test sonucunda pozitif bulguya rastlandi.

Montero'nun izolasyon ve tedavi sürecine ilgili protokoller dogrultusunda baslandi.

Kaynak: AA