Besiktas'ta Francisco Montero'nun Korona Virüs Testi Pozitif

Besiktas, Francisco Montero’nun korona virüs testinin pozitif çiktigini açikladi. Siyah-beyazlilar ayrica Atiba ile Pjanic’in de uyluk arka adalelerinde gerilme ve ödem, Kenan Karaman’in da sol el ikinci parmaginda kirik tespit edildigini duyurdu.

Siyah-beyazlilarin resmi internet sitesinden Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Kenan Karaman ve Francisco Montero’nun saglik durumlari hakkinda bilgilendirme söyle:

"Futbol takimimizin Süper Lig’in 7. haftasinda Altay ile deplasmanda oynadigi müsabakada sol uyluk arka adalesinde hissettigi agri nedeniyle oyuna devam edemeyen Miralem Pjanic’e Acibadem Altunizade Hastanesi’nde, sag uyluk arka adalesinde agri hisseden Atiba Hutchinson’a ise Acibadem Fulya Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapilmistir. Yapilan MR görüntülemeleri neticesinde, Atiba ile Pjanic’in uyluk arka adalelerinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmistir.

Altay müsabakasinda sol el ikinci parmaginda yaralanma gerçeklesen futbolcumuz Kenan Karaman’in yapilan kontroller neticesinde parmaginda kirik (2. Proksimal falanks) tespit edilmistir. Futbolcularimizin tedavisine saglik ekibimiz tarafindan baslanmistir.

Öte yandan, Altay müsabakasi öncesi Futbol Takimimiza uygulanan rutin Covid-19 PCR testlerinde negatif sonuç alinmasina ragmen kampta semptom göstermesi nedeniyle saglik ekibimizce izolasyon uygulanarak karantina kosullarinda Istanbul’a nakledilen futbolcumuz Francisco Montero’nun Acibadem Altunizade Hastanesi’nde yapilan Covid-19 PCR testinde pozitif bulguya rastlanmistir. Montero’nun izolasyon ve tedavi sürecine ilgili protokoller dogrultusunda baslanmistir."

Kaynak: İHA