Adana Demirspor-Gaziantep Maçinin Ardindan

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella:'Tabii ilk yari baktiginizda golden sonra kaçan pozisyonlarimiz var. Onlari da degerlendirseydik farkli bir sonuç alabilirdik. Galibiyetten dolayi çok mutluyum' Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut:'Ürettiginiz pozisyonlari iyi bir sekilde degerlendiremediginiz zaman zaten is zorlasiyor. Biz sadece bireysel hatalarla maçi kaybetmedik. Sahadaki yönetimin de çok basarili oldugunu ben görmedim'

Süper Lig'in 7. haftasinda agirladigi Gaziantep'i 4-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, aldiklari galibiyetten dolayi mutlu oldugunu söyledi.

Montella, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, maça çalistiklari gibi basladiklarini belirtti.

Skordan mutlu oldugunu vurgulayan Montella, "Sadece ilk yarinin belirli bir bölümünde takim çok fazla geride kaldi. Aslinda biraz daha çalismamiz gereken konu devamliligi getirebilmek. Tabii ilk yari baktiginizda golden sonra kaçan pozisyonlarimiz var. Onlari da degerlendirseydik farkli bir sonuç alabilirdik. Galibiyetten dolayi çok mutluyum. Çünkü takima baktiginizda çok derli toplu ve disiplinli bir sekilde defans yapmaya devam etti." diye konustu.

- Bulut: "Hakemin yönetimi bugün maalesef bizim aleyhimize oldu"

Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut da istemedikleri bir maglubiyet aldiklarini ifade etti.

Maglubiyet ve kötü sonucun alinabilecegini dile getiren Bulut, bireysel hatalarla da maçin kaybedilebilecegini vurguladi.

Hakem hatalarina dikkati çeken Bulut, sunlari kaydetti:

"Ürettiginiz pozisyonlari iyi bir sekilde degerlendiremediginiz zaman zaten is zorlasiyor. Biz sadece bireysel hatalarla maçi kaybetmedik. Sahadaki yönetimin de çok basarili oldugunu ben görmedim. Bugüne kadar hakemlerle ilgili cümle kullanmadim, kullanmak da istemiyorum ama maalesef öyle bir durum oluyor ki sizi zorluyorlar, 'bir sey deyin' diye. Sadece soruyorum. Bugünkü hakem Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçinda bize verildi ve bugünkü maçimizi yönetti. Onun disinda o kadar iyiyse neden baska bir maça verilmedi. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçindan sonra demek ki maçi çok iyi yönetemedi, maç alamadi. Neden sadece bizim maça veriliyor. Bugünkü yönetimi herkes gördü zaten. Televizyonda da herkes gördü zaten. Yorumcular da yeterince konusacaklar. Sadece hakemden dolayi demiyorum ama hakemin yönetimi bugün maalesef bizim aleyhimize oldu. Iki takim için de ayni sekilde kararlar verilmesi gerekirdi. 6-0 da kaybedebilirdik, hiç sorun yok. Bu sekilde hos degil. Hep birlikte Türk futbolunu ilerletmek istiyoruz ama bazi yerlerde takiliyoruz iste."

Kaynak: AA