7. TSYD Izmir Voleybol Turnuvasi'nin Kazanani Arkas Spor

Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) Izmir Subesi tarafindan bu sene 7.’si düzenlenen Simya Metal 7. TSYD Izmir Voleybol Turnuvasinda üç maçi da kazanan Arkas Spor, birincilige ulasti.

Izmir Atatürk Voleybol Spor Kompleksinde üç gün süren Simya Metal 7. TSYD Izmir Voleybol Turnuvasinin son gününde iki karsilasma oynandi. Günün ilk karsilasmasinda Altekma’yi 3-2 maglup eden Bursa Büyüksehir Belediyespor turnuvayi üçüncü tamamladi.

Bu müsabakanin ardindan ilk 2 gün oynadiklari maçlari kaybetmeyen Arkas Spor ile Ziraat Bankkart sampiyonluk için mücadele etti.

Ilk seti 25-15 kazanan Ziraat Bankkart karsisinda daha sonraki setleri 25-16, 25-17 ve 25-21 kazanan Arkas Spor, organizasyonda namaglup birincilige ulasti.

Karsilasmanin ardindan birincilige ulasan Arkas Spor’un kupasi, TSYD Izmir Sube Baskani Bahri Okumus tarafindan takim kaptani Ulas Kiyak’a verildi.

Turnuvada ikinci olan Ziraat Bankkart’in kupasini takim kaptani Arslan Eksi’ye TSYD Izmir Subesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gözeten, diger takimlara da kupalari TSYD Izmir Subesi Asbaskani Gökhan Özyurtlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Yilmaz tarafindan verildi.

Kaynak: İHA