Ugurcan Çakir Açiklamasi 'Iyi Bir Takim Oldugumuzu Zor Sartlarda Gösteriyoruz'

Trabzonspor’un basarali file bekçisi Ugurcan Çakir, iyi bir takim olduklarini zor sartlar altinda gösterdiklerini belirterek, daha iyi olacaklarini söyledi.

Süper Lig’in 6. haftasinda deplasmanda Konyaspor karsisinda 10 kisi oynamalarina ragmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrilan bordo-mavililerde kaleci Ugurcan Çakir, yaptigi kritik kurtarislarla maça damgasini vurmustu. Bordo-mavililerin basarili kalecisi 8 kez gole geçit vermeyerek kariyerinin en iyi kurtarislarini yaptigi sezonu yasarken geride kalan 6 maçta ise yüzde 79.3’le Besiktas, Fenerbahçe ve Galatasaray’in kalecilerini geride birakti.

ESKI GÜNLERININ SINYALLERINI VERDI

2020-2021 sezonun sona ermesiyle birlikte transferi en çok konusulan isimler arasinda yer alan Ugurcan Çakir, Avrupa Sampiyonasi’nda A Milli Takimin basarisiz performans ortaya koymasina ragmen 18 kurtarisla turnuvanin en çok kurtarisini yapan isim oldu. Avrupa Sampiyonasi’nin ardindan transferi gerçeklesmeyen ve performans düsüklügü yasayan basarili eldiven Konyaspor karsisinda eski günlerinin sinyalini verdi.

"IYI BIR TAKIM OLDUGUMUZU ZOR SARTLARDA GÖSTERIYORUZ"

Trabzonspor Kaptani kaleci Ugurcan Çakir, iyi bir takim olduklarini zor sartlarda gösterdiklerini belirterek, yaptigi paylasimda, "Biz iyi bir takimiz ve bunu zor sartlarda da gösteriyoruz. Kazansaydik çok daha mutlu olacaktik. Futbol bir takim oyunu, puanlari beraber kazanip beraber kaybediyoruz. Arkadaslarimin gayretini kutluyorum. Daha iyi olacagiz" ifadelerini kullandi.

(Gökmen Sahin /IHA)

Kaynak: İHA