Sergen Yalçin Açiklamasi 'Oyuncularimi Kimsenin Önüne Atamam'

Kaybedilen maçlarin ardindan bazi oyuncularin performansindan memnun olmamanin normal oldugunu söyleyen Besiktas’in teknik direktörü Sergen Yalçin, "Oyuncularimi kimsenin önüne atamam. Bunlar içeride konusmasi gereken konular" dedi.

Altay’a 2-1 maglup olduklari maçin ardindan konusan Besiktas Teknik Direktörü Sergen Yalçin, lige yeni çikmalarina ragmen iyi bir grafik çizdiklerini belirterek Altay’i ve Mustafa Denizli’yi tebrik ettigini söyledi.



Altay’a karsi maglubiyeti hak etmediklerini ifade eden Sergen Yalçin, “Oyuncularimiz iyi seyler yapmaya çalistilar. Müsabakayi kazanabilirdik ancak bireysel hatalar ikinci yarida 2 gol yememize sebep oldu. Sag bek pozisyonunda sol beki oynatiyoruz. Pozisyonu olmayan oyunculari baska yerde oynatiyoruz. Bu bahane degil ama oyuncular çok elestiriliyor. Oyuncularin iyi niyetli, gayretli oldugunu düsünüyorum” dedi.

Sakat oyuncular nedeniyle zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden Yalçin, “Ajax ve Sivasspor maçlarini atlatip toparlanacagiz diye düsünüyorum. Sakatlik ve skorlari baska yerlere bagliyoruz. Bu fazla maç oynamaktan da olabilir, zeminden de olabilir ama oyuncularin kendilerine bakmadigina inanmiyorum. Hakim olmadiginiz bir konuda yorum yapmamak gerekir. Oyuncularimizin hepsi profesyonel ve kendilerine bakiyorlar. Sezon basi kismet böyleymis. Böyle sorunlar olabilir. Oyuncularimiz gayet iyi oynadi, iyi mücadele etti. Oyunu kazanmasi gereken taraf bizdik. Basit hatalar yaptik. Her takim maç kaybediyor. Bir an evvel toparlanmamiz ve sakatlarimizin düzelmesi gerekiyor” diye konustu.



"Oyuncularimi kimsenin önüne atamam"

Sampiyonlar Ligi maçlarinin Süper Lig maçlarindan daha tempolu ve yorucu oldugunu kaydeden Yalçin, “Bu maçlar oyunculara zarar veriyor. Ajax maçindan sonraki sürece tam kadro girmeyi istiyoruz. Ajax maçina kadar Larin, Batshuayi ve Rosier düzelebilir. Belki Necip dönebilir. Bugün Pjanic de sakatlandi, onun da Sali günü oynayabilecegini sanmiyorum. Biz çikip oynariz, sonucuna bakariz” dedi.

“Kaybedilen maçlardan sonra bazi performanslardan memnun olmamiz normal” diyen Yalçin, “Oyuncularimi kimsenin önüne atamam. Bunlar içeride konusmasi gereken konular. Hepsi benim oyuncularim” diye konustu.

Kaynak: İHA