Milli Kick Boksçu Mesut Saba, Van'i Temsil Edecek

Igdir’da düzenlenecek olan ve 7 ülkeden sporcularin yer alacagi ‘Boks Galasi’na Vanli milli boksör Mesut Saba da katilacak.

Milli boksör Mesut Saba’nin da çikacagi karsilasmalarda Iran, Azerbaycan, Küba, Rusya, Kazakistan, Gürcistan ile Türkiye’nin birçok ilinden farkli kilolarda sporcular yarisacak. Kick boksçu Mesut Saba, birçok uluslararasi turnuvalarda Türkiye’yi basariyla temsil ettigini, Igdir’da yapilacak olan maçta ise Van’i ve Türkiye’yi temsil etmenin gururunu yasayacagini belirtti.

Hafta sonu düzenlenecek gala için tüm hazirliklarini tamamladigini söyleyen Saba, “Bu maç Türkiye’de düzenlenen en prestijli galalardan biridir. 7 ülkenin katilacagi bir gala. 7 Türk, 7 yabanciya karsi olacak. Nasip olursa biz de karsilasmada olacagiz. Hazirlik sürecimiz çok güzel geçti. Çalismalarimiz Van adina gurur vericiydi. Servet hocamin esliginde, onun deneyimi ve profesyonelligiyle bu maçi da iyi bir sekilde alacagimiza inaniyorum. Su an rahatim, güzel bir hazirlik süreci geçirdim. Emegimizin karsiligini alacagimiza inaniyorum” dedi.



“Maçi kazanarak dönmeyi düsünüyoruz”

Kick Boks Van Il Temsilcisi Servet Bas ise, “Mesut ile birlikte Igdir’da 25 Eylül Cumartesi aksami canli yayinlanacak olan galada Van’imizi en güzel sekilde temsil etmeyi düsünüyoruz. Çalismalarimiz çok iyi gidiyor, geceye hazir oldugumuzu söyleyebiliriz. Bu maça en güzel sekilde hazirlandik. Bu anlamda destegini bizlerden esirgemeyen Sinan Karasan beye tesekkürlerimizi sunuyoruz. Mesut hocamizla birlikte 17 maça çiktik, bu da onlardan bir tanesi. Van’imizi en güzel sekilde temsil edip, maçi kazanarak dönmeyi düsünüyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA