Kocaelispor-Tuzlaspor Maçinin Ardindan

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Resit Akçay:'Kora kor mücadele ettik ve rakibimize üstünlük sagladik. Oyuncularimi kutluyorum' Tuzlaspor Teknik Direktörü Ugur Tütüneker:'Çok önemli takimlar var. Biz de bu yarista ilk 6'ya hedefimizi koyduk'

TFF 1. Lig'in 7. haftasinda konuk ettigi Tuzlaspor'u 1-0 yenen Kocaelispor'un teknik direktörü Mustafa Resit Akçay, kora kor mücadele ederek rakiplerine üstünlük sagladiklarini bildirdi.

Akçay, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, öz güveni yüksek bir rakiple mücadele ettiklerini söyledi.

Tek golle sonuçlanan bir karsilasma olmasina ragmen zayif bir oyunlari olmadigini aktaran Akçay, "Rakibe kendimizi kabul ettirdigimiz anlar vardi. Bu anlarda da ayakta durduk. Kora kor mücadele ettik ve rakibimize üstünlük sagladik. Oyuncularimi kutluyorum. Camiaya da hayirli olsun." ifadesini kullandi.

- Tütüneker: "Bu lig, enteresan bir lig"

Tuzlaspor Teknik Direktörü Ugur Tütüneker de ilk devre ataklari iyi organize edemediklerini belirterek, ikinci devre golü kalelerinde gördükten sonra düsündükleri 3. bölgedeki oyunu sahaya yansittiklarini söyledi.

Ilk devre 3. bölgedeki oyunu yapamadiklarini ifade eden Tütüneker, "Çalisacagiz. Ligin 7. haftasindayiz. Çok önemli takimlar var. Biz de bu yarista ilk 6'ya hedefimizi koyduk. Yapabildigimizi yapacagiz. Kocaelispor'u dirençli buldum. Iyi bir takim olduklarini düsünüyorum. Bu lig, enteresan bir lig. Herkes herkesi yenebiliyor. Çok dikkatli olmak lazim. Ön planda mücadele oluyor." diye konustu.

Kaynak: AA