Denizlispor Futbol Sube Sorumlusu Necip Irdem Açiklamasi '5 Ile 6 Hafta Içerisine Puan Yazmamistik'

Samsunspor maçi hazirliklarini sürdüren Denizlispor’da basarili futbolcu Mustafa Çeçenoglu ve Futbol Sube Sorumlusu Necip Irdem açiklamalarda bulundu. Irdem, “5 ile 6 hafta içerisine söylemesi zor bir sey ama takim olarak puan yazmamistik” itirafinda bulundu.

TFF 1. Lig ekiplerinde Denizlispor, evinde oynayacagi Samsunspor maçinin hazirliklarina araliksiz devam ediyor. Ligde 2 galibiyeti bulunan yesil-siyahli ekipte tecrübeli oyuncu Mustafa Çeçenoglu ve Futbol Sube Sorumlusu Necip Irdem açiklamalarda bulundu. Çeçenoglu, ligde yenemeyecekler hiçbir takimin olmadigini ifade ederek, “Geçen haftaki maglubiyet bizim bekledigimiz maglubiyet degildi. Kendi hatalarimizdan dolayi kötü bir sonuç aldik. Ama bu hafta hepimiz kritik bir sekilde çikiyoruz. Herkes maçin bilincinde. Ona göre çalismalar baslatiyoruz. Samsun iyi ve güçlü bir takim. Yukarilara oynamak için kurulan bir takim ama bu ligde bence gününde olan takim kazaniyor. Maça iyi baslayip istediklerimizi yaparsak onlara karsi üstünlük kurabilecegimizi düsüyorum. Bu ligde yenemeyecegimiz hiçbir rakip yok” dedi.



Necip Irdem: “Takimin Erdal disinda hiçbir eksigi ve cezalisi bulunmuyor”

Takimin henüz oturmadigina dikkat çeken Necip Irdem, “Önümüzde malum Samsun maçi var. Insallah o maçtan güzel bir sonuç alarak hedefimiz 3 puan ama maalesef tam takimimiz oturmadi. Eksiklerimiz hala daha var ve takim belli bir kapasiteye ulasamadi. Erdal’in ufak bir sakatligi var. Ayaginda ufak bir sakatlik var ve sabah saatlerinde MR’i çekildi. Onazi takima katildi.

Memleketi uzak oldugu için hocadan izin aldi. Takimin Erdal disinda hiçbir eksigi ve cezalisi bulunmuyor. 10 günlük süreçte 19 tane transfer yapildi. Kolay bir süreç degil ve Mehmet Uz baskanin yaptigi büyük fedakarlik var” ifadelerini kullandi.

“Takimin, oyuncularin gösterdigi özveri ve biraz sans ile takimin istegi bizi 6 puana tasidi”

Alinan puanlarin biraz sansla ve çalismayla geldigini belirten Irdem, “Transferlerde aldigimiz oyuncularin çogunda malum ligler baslamisti. Ankaragücü maçindan sonra cumartesi maçimiz vardi ve biz persembe günü transfer yaptik. Normalde transferlerin kadroya oturmasi 8 haftayi bulur. Sikintili süreç geçirdik ve ilk 3 haftadaki maçlarda sürekli gençlerle sahaya çiktik. Biz hep söylemde bulunmustuk, 5 ile 6 hafta söylemesi zor bir sey ama takim olarak puan yazmamistik. Takimin, oyuncularin gösterdigi özveri ve biraz sans ile takimin istegi bizi 6 puana tasidi” seklinde konustu.

Kaynak: İHA