Barcelona, Cadiz Deplasmaninda Puan Kaybetti

Maçin son dakikasinda kirmizi kart gören Barcelona'nin teknik direktörü Ronald Koeman'in gelecegi tartisiliyor.

Ispanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 6. haftasinda Barcelona deplasmanda Cadiz ile 0-0 berabere kaldi.

Karsilasmanin 64. dakikasinda Barcelona'da Frenkie de Jong ikinci sari karttan kirmizi kart görerek takimini 10 kisi birakti.

Barcelona teknik direktörü Ronald Koeman da uzatmalarin oynandigi 96. dakikada hakeme itiraz ettigi bir pozisyonda kirmizi kart gördü.

Katalan kulübü, ligde 9 puanla 7. sirada yer alirken, Cadiz ise 6 puanla 14.lükte bulunuyor.

Diger yandan Sampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 3-0 yenilmesiyle birlikte son üç maçinda galibiyet alamayan Barcelona'da teknik direktör Ronald Koeman'in gelecegi de tartisilmaya baslandi.

Koeman'in Cadiz maçi öncesindeki basin toplantisinda, gazetecilerden soru almadan sadece yazili bir metin okumasi ve kulüp yönetiminin bundan son anda haberinin olmasi Katalan kulübünün baskani Joan Laporta'nin tepkisini çekmisti.

Koeman, söz konusu metinde, yönetimin tam destegini aldigini, takimin yeniden yapilanmasi sürecinde olduklarini, özellikle Sampiyonlar Ligi'nde mucize beklenemeyecegini belirtip, sabir gösterilmesini istemisti.

Laporta ise konuya iliskin, "Koeman'in bir deklarasyon yapacagindan son anda haberdar olduk. Basin toplantisina katilma zorunlulugu var. Tabii ki istedigi gibi cevap vermekte özgür. Teknik direktörün kararina saygi duyuyoruz ama kaptanlar ve biz son anda bunu ögrendik. Eger bir karar almak gerekirse alinir." açiklamasinda bulunmustu.

Ispanyol basini, Barcelona'nin Koeman ile yollarini ayiracagini iddia ediyor.

Kaynak: AA