Altay Baskani Ekmekçioglu Açiklamasi 'Lider Olmak Bizim Için Büyük Bir Gurur'

Besiktas’i 2-1 maglup ederek maç fazlasiyla liderlik koltuguna oturan Altay’in Baskani Özgür Ekmekçioglu, maç sonrasi yaptigi basin açiklamasinda camia olarak yasadigi mutlulugu dile getirdi.

Süper Lig’in 7. haftasinda lider Besiktas’i 2-1’lik skorla maglup ederek liderlik koltuguna oturan Altay’da cosku hakim. 11 futbolcusundan yoksun gittigi Izmir’de ligde bu sezonki ilk maglubiyetini yasayan Besiktas 14 puanla ikinci siraya gerilerken, Altay 15 puanla zirveye yerlesti. Maç fazlasiyla liderlik koltuguna oturan siyah beyazli Izmir ekibinde cosku hakim olurken, Altay Baskani Özgür Ekmekçioglu, maç sonunda basin mensuplarina açiklama yapti.

"Lider olmak bizim için büyük bir gurur"

Baskan Ekmekçioglu yaptigi açiklamada, lider olduklari için büyük sevinç ve gurur yasadiklarini dile getirdi. Baskan Ekmekçioglu, "Büyük bir gurur yasiyoruz su anda. Lider olmak bizim için büyük bir gurur. Öncelikle takimi tebrik ediyorum. Yeni bir takim kurduk; bunda Mustafa Hocamizin da büyük katkilari var. Hocamizla beraber çalistigimiz çok yogun bir süreç oldu. Kendisine de buradan hepinizin huzurunda tesekkür etmek istiyorum. Ayrica Besiktas kulübüne de gösterdikleri mücadeleden dolayi tesekkür ediyorum. Besiktas kulübü bizim hem renktasimiz hem de çok iyi iliskilerimizin oldugu bir kulüp. Bizim play off sürecimizde kendi tesislerinize bizlere açtilar. Camia olarak verdigimiz bu onurlu mücadelede güzel bir oyunla galip gelmek çok mutluluk verici. Taraftarimizi, camiamizi, futbolcularimizi ve hocamizi tebrik ediyorum. Çok mutluyum, çok sevinçliyim. Bizim için çok büyük bir onur oldu" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA