Alanyaspor'da Yüzler Gülüyor

Süper Lig'de yeni sezonun son 3 haftasini galibiyetle kapatan Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde iyi bir performans yakaladi.

Süper Lig'in ilk üç haftasinda bir galibiyet, 2 maglubiyetin ardindan Çagdas Atan ile yollarini ayiran Aytemiz Alanyaspor, göreve getirilen teknik direktör Bülent Korkmaz ile 3'te 3 yapti.

Ligin ilk haftasinda Medipol Basaksehir'i deplasmanda 1-0 maglup eden Çagdas Atan yönetimindeki Alanyaspor, daha sonra çiktigi 2 maçta maglup oldu. Ligin 2. haftasinda evinde Altay'a 4-1, 3. haftasinda ise Hatay'a 5-0 maglup olan turuncu-yesilli takim, bu sonuçlarin ardindan teknik direktör Çagdas Atan ile yollarini ayirdi.

Atan ile ligin ilk 3 haftasinda Alanyaspor, 3 puana karsilik kalesinde 9 gol gördü, rakip fileleri ise 2 kez havalandirmayi basardi.

- Korkmaz ile 3'te 3 yapti

Ligin 4. haftasinda Alanyaspor ile ilk kez takimin basinda sahaya çikan teknik direktör Bülent Korkmaz, 3 maçta 9 puan toplamayi basardi.

Korkmaz ile GZT Giresunspor'u evinde 1-0 maglup eden turuncu-yesili takim, ligin 5. haftasinda deplasmanda Galatasaray'i 1-0, ligin 6. haftasinda evinde Kasimpasa'yi 2-0 ile geçti.

Alanyaspor, bu maçlarda rakip kalelere 4 gol atarken, kalesinde ise hiç gol görmedi.

Korkmaz ile son 3 maçta kalesini gole kapatan Alanyaspor, ligin ilk 3 haftasinda, rakip kaleye 2 gol atarken kalesinde ise 9 golü görmüstü.

Alanyaspor, çiktigi 6 maçta aldigi 12 puanla ligde 7. sirada yer aliyor.

Kaynak: AA