Teknik Direktör Bülent Uygun'dan Çaykur Rizespor'a Veda Mesaji Açiklamasi

'Son maçlarda özellikle hakem hatalarindan dolayi talihsiz sonuçlar almamizin sonucunda hem bu formanin gerçek sahibi olan taraftarin istegi hem baskanimizin önünü açmak adina yönetimimizle oturup, karsilikli konusarak görevimden ayrilmis bulunmaktayim'.

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un karsilikli anlasarak yollarini ayirdigi teknik direktör Bülent Uygun, veda mesaji yayimladi.

Uygun, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, "2020-2021 sezonu mart ayinda göreve geldigimiz süreç gerek bizler gerek ise taraftarimiz için çok zorlu bir süreçti. Göreve geldigimiz tarihe kadar 27 maçta sadece 6 galibiyeti olan takimi devralarak 13 maçta 6 galibiyet alarak çogu kisinin 'küme düstü' gözüyle baktigi Çaykur Rizespor'u kümede birakma basarisi gösterdik. " ifadelerini kullandi.

Yeni sezonda ayrilan 21 futbolcunun oldugunu, 12 yeni transferin ne kadar üst düzey ve kaliteli futbolcular olsa da takima geç katildigini dile getiren Uygun, sunlari kaydetti:

"Son maçlarda özellikle hakem hatalarindan dolayi talihsiz sonuçlar almamizin sonucunda hem bu formanin gerçek sahibi olan taraftarin istegi hem baskanimizin önünü açmak adina yönetimimizle oturup karsilikli konusarak görevimden ayrilmis bulunmaktayim. Baskanimiza ve yönetimimize sonsuz tesekkürü bir borç bilir, Çaykur Rizespor camiasina üstün basarilar dilerim. Allah'a emanet olunuz."

Kaynak: AA