Isparta'da Avrupa Spor Haftasi Gösterilerle Basladi

Isparta’da Avrupa Spor Haftasi dolayisiyla düzenlenen programda halk oyunlari, cimnastik, taekwondo, okçuluk ve geleneksel okçuluk gösterileri sunuldu.

Gençlik ve Spor Bakanligi ve Herkes Için Spor Federasyonu tarafindan 81 ilde es zamanli olarak düzenlenen, toplumda hareketlilik bilincinin kazandirilmasi, saglikli yasam ve ömür boyu spor yapma aliskanliginin kazandirilmasi amaciyla organize edilen Avrupa Spor Haftasi etkinlikleri Isparta’da da coskulu törenle basladi.

6 Mart Spor Salonu’nda düzenlenen spor etkinlikleri, Covid-19 salgini kapsaminda alinan tedbirlerle gerçeklestirildi.

Programda ilk olarak saygi durusunda bulunularak, Istiklal Marsi okundu. Isparta Gençlik ve Spor Il Müdürü Murat Gevrek’in katildigi program halk oyunlari, cimnastik, taekwondo, okçuluk ve geleneksel okçuluk gösteriyle devam etti.

Tokyo 2020 Paralimpik Oyunlari’nda altin madalya kazanan Isparta’nin Golbol Kadin Milli Takimi’nin sporcusu Reyhan Yilmaz’da Avrupa Spor Haftasi açilis programinda yerini aldi. Il Müdürü Murat Gevrek, Reyhan Yilmaz’a Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Kasapoglu tarafindan gönderilen hediyeyi takdim etti.

Avrupa Spor Haftasi etkinlikleri 30 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: İHA