Hakan Keles Açiklamasi 'Takimimiz Oturdu, Sonuçlara Yansitacagiz'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Fenerbahçe maçinin ardindan, ”Oyuncularin stresi vardi gol atamama gibi onu da astik. Kayseri maçimiz var onlarda iyi gidiyor bizim için bundan sonra lig basliyor. Takimimiz oturdu sonuçlara yansitacagiz” diye konustu.

Süper Lig’in 6. haftasinda GZT Giresunspor deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, kötü bir fikstür ile geldiklerini ve istedikleri puani toparlayamadiklarini ifade ederek, ”Fikstür bize dönecektir. Erken gol biraz oyun düzenimizi bozdu. Sikinti yasadik. Oyuncular bu atmosfere çok alisik degillerdi. Oyunu daha sonra toparladik hatta penalti kaçirdik. Onu atsaydik oyun bize dönerdi. Gerekli riskleri aldik golü bulduk sonra baskili oyunu sonuca yansitamadik. Penaltiyi gole çevirebilseydik belki galip bile gelebilirdik. Oyun olarak iyi oynadik, sonuca yansitamadik ve maglup olduk. Diabate ile Sivasspor’da da çalismistik orada forvet burada kenarda forvet arkasi oynuyor. Oyuncularin performanslari zaman zaman dalgali oluyor. Iyi tanidigim bir oyuncu. Maç performansi biraz düsüktü. Bir seyler yapsin diye bekledik ama sonuçta degistirdik diger oyunculara sans verdik” dedi.



”FIKSTÜR BIRAZ BIZE DÖNÜYOR”

Takimin durumuna deginen Keles, ”Gol atmayi basaramadi diyoruz ama VAR’dan golümüz var verilmeyen penaltilar var. Gol bölgesinde devamli farkli oyuncular oynatip risk aliyoruz. 2-0’dan sonra inanilmaz bir ofans oyunu oynadik. Penalti kaçirdik. Geçen sene 12 maç üst üste gol yemedik. Golü atamadik atacagiz atiyoruz da. Lig için çok erken. Devre arasi var transferler var. Yeni kadro kurduk ve sikintilar yasadik. Fikstür dezavantaji da yasadik. Iç sahada Konyaspor iyi bir takim onlara karsi oynadik. Fikstür biraz bize dönüyor. Iç sahadaki galibiyet ve dis sahadan puanlar bizi iyi bir yere getirecek. Atmosfer ve oyuncularin ilk defa sahaya çikmasi seyirci etkili oldu. Fenerbahçe etkili basladi.

Tutabildigimiz kadar tuttuk. Iyi çikarsak pozisyona girebilecegimizi söyledik. Golü bulunca Fenerbahçe rahatladi. Biz de o ara pozisyonlara girince özgüven verdi. Oyunun genelinde iyi bir futbol oynadik” seklinde konustu.



”TAKIMIMIZ OTURDU, SONUÇLARA YANSITACAGIZ”

Puana ihtiyaçlari olduklarini belirten Hakan Keles, ”Iyi bir oyunumuz vardi istiyorduk. Elimize firsatlar geçti ama degerlendiremedik. Sonuçlandirmada sikintilarimiz var. Oyuncularin stresi vardi gol atamama gibi onu da astik. Kayseri maçimiz var onlarda iyi gidiyor bizim için bundan sonra lig basliyor. Takimimiz oturdu sonuçlara yansitacagiz” diye konustu.



”CÜNEYT ÇAKIR DÜNYANIN EN IYI HAKEMLERINDEN BIRISI”

Müsabakanin hakemi Cüneyt Çakir’a deginen Keles, ”Cüneyt Çakir’a söylenecek bir sey yok. Maçin atmosferinde olusan sekilde tepkilerimizi verdik. Hoca oyuna etki etmedi. Türkiye’nin degil dünyanin en iyi hakemlerinden birisi. Kararlari biz yanlis görürüz o dogru görmüstür. Bilerek hata yaptigini düsünmüyorum. O arada da bizim itirazlarimiz oluyor” ifadelerini kullandi.

(Ozan Bugra Kosar/IHA)

Kaynak: İHA