'Filenin Sultanlari Açiklamasi Sebat' Belgeselinin Galasi Yapildi

A Milli Kadin Voleybol Takimi'nin 2019 Avrupa Sampiyonasi'ndan bugüne kadar olan serüvenini anlatan, AXA Sigorta sponsorlugundaki belgeselde milli takim oyunculari, teknik ekip ve federasyon yetkililerinin görüsleri ile maçlardan heyecan verici görüntüler yer aliyor.

A Milli Kadin Voleybol Takimi'nin 2019 Avrupa Sampiyonasi'ndan bugüne kadar olan serüvenini anlatan, AXA Sigorta sponsorlugundaki "Filenin Sultanlari: Sebat" belgeselinin galasi yapildi.

Zorlu PSM'de gerçeklestirilen gala gecesine Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani (TVF) Mehmet Akif Üstündag ile yöneticiler, AXA Sigorta CEO'su Yavuz Ölken, A Milli Kadin Voleybol Takimi Basantrenörü Giovanni Guidetti, milli oyuncular Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Simge Aköz ve Hande Baladin ile çok sayida davetli katildi.

AXA Sigorta'nin TVF ile birlikte hazirladigi belgeselde "Filenin Sultanlari"nin 2019 Avrupa Sampiyonasi'nda ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari elemelerindeki basari öyküsü anlatiliyor. Fatih Karaca'nin yönetmenligini üstlendigi belgeselde milli takim oyunculari, teknik ekip ve federasyon yetkililerinin görüslerinin yani sira müsabakalardan heyecan verici görüntüler de yer aliyor.

Kaynak: AA