Fenerbahçe-GZT Giresunspor Maçinin Ardindan

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles:'Baskili oyunumuzu sonuca yansitamadik'.

Süper Lig'in 6. haftasinda deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keles, baskili bir oyun oynadiklarini ancak maglup olduklarini söyledi.

Ülker Stadi'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Keles, kötü bir fikstürle lige girdiklerini ve erken golün morallerini bozdugunu belirtti.

Golün ardindan oyunu toparladiklarini dile getiren Keles, penaltiyi atmalari halinde oyunun kendilerine dönecegini ancak bunun gerçeklesmedigini aktardi.

Bireysel hata sonucunda farkin 2'ye çiktigini anlatan Keles, sunlari kaydetti:

"Buraya kötü bir fikstürle geldik. Fikstürün bundan sonra bize dönecegini düsünüyorum. Baskili oyunumuzu sonuca yansitamadik. Buradan beraberlik alabilirdik ama olmadi. Oyun olarak iyi oynadigimizi düsünüyorum. Giresunspor'a 'düstü' gözüyle bakmak için çok erken. Iyi kadro kurduk, biraz sikinti yasadik. Bu bölümde Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe ile oynadik. Fikstür dezavantaji yasadigimizi düsünüyorum. Bundan sonra fikstür bize dönüyor. Iç sahada galibiyet, dis sahada alacagimiz puanlarla düzelecek. Bizim için lig bundan sonra basliyor."

Kaynak: AA