Erzincan'da Avrupa Hareketlilik Haftasi Kutlaniyor

Erzincan’da "Avrupa Hareketlilik Haftasi" dolayisiyla çesitli etkinlikler düzenlendi.

Erzincan Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinasyonunda düzenlenen etkinlikte Ordu Caddesi üzerinde bulunan Saat Kulesi önünden Cumhuriyet Meydani’na kadar kortej yürüyüsü yapildi.

Havanin yagisli olmasi nedeniyle Cumhuriyet Meydani’nda yapilmasini planlanan etkinlikler Merkez Spor Salonunda gerçeklestirildi.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliklerde sporcular ve gençler taekwondo, cimnastik, karate, masa tenisi, geleneksel okçuluk, matrak gösterilerinde bulundular.

"Avrupa Hareketlilik Haftasi"nin temel amacinin hareketli yasami saglamak oldugunu belirten Erzincan Gençlik ve Spor Il Müdürü Volkan Burak Mumcu, “Gençlerimizi çok güzel bir hafta bekliyor. Bu haftayi hareketlilik içerisinde çesitli aktivitelerle dolu dolu kutlayacagiz. Avrupa Hareketlilik Haftasi’ni ailelerimizle, arkadaslarimizla spor yaparak, aktivitelerde bulunarak kutlamaya herkesi davet ediyorum.” dedi.

Etkinlikte sporcular ve gençler tarafindan jimnastik, taekwondo, karate, masa tenisi, geleneksel okçuluk, matrak gösterileri düzenlendi.

Kaynak: İHA