Denizlispor, Yilport Samsunspor Maçi Hazirliklarini Sürdürdü

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 27 Eylül Pazartesi günü sahasinda Yilport Samsunspor ile yapacagi maçin hazirliklarina devam etti.

Kulüp tesislerinde gerçeklestirilen antrenman öncesinde açiklama yapan teknik direktör Serhat Gülpinar, ligin 7. haftasinda sahalarinda zorlu bir karsilasmaya çikacaklarini söyledi.

Takimina güvendigini belirten Gülpinar, "Ilk 6 haftada her takimin, her takimi yenecek seviyede oldugunu gördük. Maçlarin içeride ve disarida favorisi olmuyor. Her maç çekismeli geçiyor. Samsunspor karsilasmasindan 3 puanla ayrilmak istiyoruz. Tek hedefimiz bu." dedi.

Gülpinar, geç kurulan bir kadro olduklari için kondisyon seviyelerinin henüz istenilen seviyede olmadigini dile getirdi.

Futbolcularin hazir olma süresinin 6-8 haftayi buldugunu ancak bunu aza indirmeye çalistiklarini ifade eden Gülpinar, "Takimimizin yüzde 50'si daha yari seviyede. Bir taraftan kondisyon seviyesini yükseltmeye çalisiyoruz, bir taraftan da maç oynuyoruz. Milli maç arasindan sonra takim olarak yüzde 80 seviyesine çikariz. En son toplanan, en geç çalismalara baslayan takimiz ancak sürekli üstüne koyarak ilerliyoruz.” diye konustu.

Kaynak: AA