Cihat Arslan Açiklamasi 'Oyunumuzun Karsiligini Alamadik'

Kasimpasa Teknik Direktörü Cihat Arslan, Alanyaspor maglubiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, oynadiklari oyunun karsiligini alamadiklari için üzgün olduklarini kaydetti.

Kasimpasa, deplasmanda karsilastigi Alanyaspor’a 2-0 maglup oldu. Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Arslan, geriye düstükten sonra 5-6 net gol pozisyonlarindan yararlanamadiklarini hatirlatti.

Maglup olduklari için üzüntüsünü dile getiren Arslan, “Bilhassa ikinci yarida girdigimiz pozisyonlardan oynadigimiz futbolun karsiligini alamadigimiz için üzgünüm. Rakip öne geçti bizim hatamiz adina kötü gol yedik, taçtan gol yedik. Bu bizim için sorgulanmasi gereken bir durum. Sonradan oyunun sonucunu degistirmek için çok çaba sarf etti oyuncularim. O yüzden onlara tesekkür ediyorum” diye konustu.



"ÇABAMIZIN KARSILIGINI ALAMADIK"

Topun caninin olmadigini ifade eden Arslan, “Bazen istedigi yere giriyor, bazen de girmiyor. Bu aksam öyle bir aksam yasadik. 1-0’dan sonra 5-6 çok net pozisyon var. Hajradinovic, Yusuf Erdogan, Umut Bozok ve Tarkan Serbest ile kaçirdik, herkesle kaçirdik. Ondan sonra da kirilma yasiyorsunuz. Sonra kötü bir golle maglup olduk, üzüntülüyüm. Çabamizin karsiligini oyunun karsiligini alamadigimiz için ama bu oyun direnci inanç bizi mutlu etti" dedi.

(Isa Akar/IHA)

Kaynak: İHA