Bülent Korkmaz Açiklamasi 'Galibiyeti Hak Ettik'

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Kasimpasa maçinin ardindan yaptigi açiklamada hak ettikleri bir galibiyet aldiklarini kaydetti.

Süper Lig’in 6. haftasinda Alanyaspor sahasinda agirladigi Kasimpasa’yi 2-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Kormaz, maçi kazanan oyuncularini tebrik etti.

Galatasaray karsisinda zorlu bir maç oynadiklarini hatirlatan Korkmaz, “Çok yüksek bir tempoda oynadigimiz Galatasaray maçi vardi. Hem orada takim halinde iyi oynamistik hem de çok yüksek tempoda oynamistik. Ona ragmen Kasimpasa maçinda da iyi oynadik, iyi mücadele ettik. Topun hakimi olduk. Hemen hemen antrenmanda yaptigimiz hücum opsiyonlarini yapmaya çalistik. Hak ettigimiz bir galibiyeti aldigimizi düsünüyorum” diye konustu.



"Üzerinde çalisacagiz"

Ikinci yari rakibe bir-iki gol pozisyonu verdiklerine dikkati çeken Korkmaz, “Onlari vermememiz lazimdi ama bunun üzerinde de çalisacagiz. Oyuncularim çok özverili, çok istekli, çok arzuluydu. Ondan dolayi onlari kutluyorum, tebrik ediyorum. Gerçekten hak ettigimiz bir galibiyeti aldik. Artik bundan sonra önümüzdeki maça bakacagiz. Çünkü nihayetinde yarin farkli bir gün olacak. Dolayisiyla bu galibiyet hayirli olsun" diye konustu.



"Eksiklikleri tamamlamaliyiz"

Takimin performansiyla ilgili bir soruya ise Korkmaz, "Yüzde vermek olmaz ama özellikle Galatasaray maçini analiz ettigimiz neredeyse kusursuz bir oyun vardi. Bu maçi analiz ettigimizde ise daha net çikacak. Su an tam olarak söyleyemiyorum ancak oyuncular çok iyi algiliyor. Çok farki bir sisteme geçtik. Sezon basinda farkli bir sistem vardi, su an farkli bir sisteme geçtik. Dolayisiyla bunu algilayabilmesi, buna çabuk adapte olmasi oyuncularin ne kadar akilli oldugunu gösteriyor. Yetenekli bir oyuncu kadromuz var. Onu görebiliyorum, onu hissedebiliyorum, sahada da görebiliyorum. Zamanla daha iyi olacagini daha da gelisecegimizi düsünüyorum. Çünkü nihayetinde eksikler çikiyor, o eksikleri tamamlamamiz gerekiyor" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA