Boluspor, Gençlerbirligi Maçina Odaklandi

Teknik direktör Reha Erginer: 'Dogru oyun üzerinden devam etmek istiyoruz. Oyunu gelistirmeye çalisiyoruz. Her maç zor'

TFF 1. Lig takimlarindan Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer, 25 Eylül Cumartesi günü Gençlerbirligi'ne konuk olacaklari 7. hafta maçina odaklandiklarini söyledi.

Erginer, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Gençlerbirligi maçi hazirliklarinin devam ettigini, bu müsabaka öncesi sakat ve cezali oyuncularinin da bulunmadigini dile getirdi.

Iyi bir kadroya sahip olduklarini kaydeden Erginer, "Genç bir kadro olusturduk. Zamana ihtiyaci olan bir kadro. Son haftalarda bir oyun standardina ulastigimizi söyleyebilirim. Oyun istikrarini yakaladik. Pozitif bir ivmelenmemiz var. Gelisim içerisinde olan bir takimiz. Her antrenman gelisime dair bir araç." diye konustu.

Erginer, günlük basarilar yerine büyük resmin olusturulmasi için ugrastiklarini, Boluspor'un gelecegine yatirim yapmak istediklerini vurgulayarak, "Lige maç maç bakiyoruz. Bizim için en önemlisi, önümüzdeki Gençlerbirligi maçi. Ondan sonraki maçimizi düsünmüyoruz. Küçük hedefler sizi büyük hedefinize tasiyor. Onun için tüm konsantrasyonumuz oynayacagimiz maç üzerine." ifadelerini kullandi.

Zor bir ligde mücadele ettiklerine isaret eden Erginer, "Herkes herkesi yenebiliyor. Zayif takim, kuvvetli takim, düsük bütçeli takim, büyük bütçeli takim ayrimi bence yok. Ayrintilar küçük ama belirleyici. Bunlar sahada belli oluyor. Iki maç kaybettigimizde de 4-5 maç sonra iyi bir Boluspor izletecegimizi biliyorduk. Kendimizden emindik. Su an üç maçtir iyi futbol oynuyoruz, iyi sonuçlar aliyoruz. Belki bu hafta galip gelemedik ama bir oyun standardi yakaladik. Dogru oyun üzerinden devam etmek istiyoruz. Oyunu gelistirmeye çalisiyoruz. Her maç zor." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA