Aytemiz Alanyaspor-Kasimpasa Maçinin Ardindan

Kasimpasa Teknik Direktörü Cihat Arslan:'Üzüntülüyüm. Çabamizin karsiligini oyunun karsiligini alamadigimiz için ama bu oyun direnci, inanç bizi mutlu etti'

Süper Lig'in 6. haftasinda deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 maglup olan Kasimpasa'nin teknik direktörü Cihat Arslan, oyunun ve mücadelenin karsiligini alamadiklari için üzgün olduklarini söyledi.

Arslan, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, kendileri için üzüntülü bir aksam oldugunu belirtti.

Özellikle maçin ikinci yarisinda girdikleri pozisyonlarin ve oynadiklari futbolun karsiligini alamadiklarini ifade eden Arslan, "Rakip öne geçti. Bizim hatamiz. Kötü gol yedik. Taçtan gol yedik. Bu bizim için sorgulanmasi gereken bir durum. Sonradan oyunun sonucunu degistirmek için çok çaba sarf etti oyuncularim. O yüzden onlara tesekkür ediyorum." diye konustu.

Ellerine geçen pozisyonlari degerlendiremediklerini dile getiren Arslan, sunlari kaydetti:

"(Topun cani yok) diyoruz ama bazen istedigi yere giriyor, bazen de girmiyor. Bu aksam öyle bir aksam yasadik. 1-0'dan sonra 5-6 çok net pozisyon var. Halis, Yusuf, Umut ve Tarkan'la, kaçirdik. Herkesle kaçirdik. Ondan sonra da kirilma yasiyorsunuz. Sonra kötü bir golle daha maglup olduk. Üzüntülüyüm. Çabamizin karsiligini oyunun karsiligini alamadigimiz için ama bu oyun direnci, inanç bizi mutlu etti."

Kaynak: AA