Yukatel Kayserispor-Galatasaray Maçinin Ardindan

Kayserispor Baskani Berna Gözbasi: 'Bu maç ligdeki yerimizi belirlemek için inanilmaz önem arz ediyordu. Çok sükür ligdeki yerimizi yavas yavas belirlemeye basladik' 'Hem sehir hem taraftar hem yönetim hem teknik heyet ve futbolcularimiz inanilmaz kenetlenmis durumdalar. Bu havayi bozmadan bu seneyi güzel bir yerde bitirmeyi umut ediyorum'

Kayserispor Kulübü Baskani Berna Gözbasi, "Hem sehir hem taraftar hem yönetim hem teknik heyet ve futbolcularimiz inanilmaz kenetlenmis durumdalar. Bu havayi bozmadan bu seneyi güzel bir yerde bitirmeyi umut ediyorum." dedi.

Gözbasi, kendi sahalarinda Galatasaray'i 3-0 yendikleri maçin ardindan stat çikisinda, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, çok mutlu olduklarini söyledi.

Kayserispor'un daha iyi yerlere gelecegini belirten Gözbasi, sunlari kaydetti:

"Öncelikle çok mutluyum. Geçen hafta kaybettigimiz maçi telafi edecegimizi söylemistim. Sözümüzü tutmus olduk. Bu maç ligdeki yerimizi belirlemek için inanilmaz önem arz ediyordu. Çok sükür ligdeki yerimizi yavas yavas belirlemeye basladik. Arti benim için söyle bir anlami var, Kayserispor kendi sahasinda Galatasaray'i en son benim dogdugum sene olan 1974'te yenmis. Bugün bunu takimin bana hediye etmesi ve ilk golün 38. dakikada gelmesi tarihi anlamda çok anlamliydi. Çok mutluyuz. Bu sezon bizi buralara tasiyan teknik heyetimize, her futbolcumuza, bütün ekibimize ve bizi yalniz birakmayan yönetim kurulu üyesi kardeslerimize çok tesekkür ediyorum. Insallah Yukatel Kayserispor'u tabii böyle bastan haddimizi de biliyoruz ama umarim daha yukarilara, hak ettigi yere... Biliyorsunuz baskanligi geldigimde neredeydik simdi bu sene sonunda hak ettigimiz yerde sehrimizi gururlandirmaya devam edecegiz. Ben bunun ilk baskan oldugumdan beri hep sözünü vermistim."

Gözbasi, ligi iyi bir yerde bitirmeyi istediklerini vurgulayarak, "Tabii çok zor günler de yasadik geçtigimiz yillarda. Insallah ivmemiz artarak devam edecek. Hem taraftarimiza hem bütün sehre, herkese bütün destekleri için çok tesekkür ediyorum. Hem sehir hem taraftar hem yönetim hem teknik heyet ve futbolcularimiz inanilmaz kenetlenmis durumdalar. Bu havayi bozmadan bu seneyi güzel bir yerde bitirmeyi umut ediyorum." seklinde konustu.

Kaynak: AA