Yagmur Çamur Demeden Çalisiyorlar

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün de yakindan takip ettigi Siralik bölgesinde olusturulan spor kampusunun projesi içinde bulunan yedek stadin tribünleri yerlestirilmeye basladi. Ekipler yagmur çamur demeden çalismalari yürütüyor.

‘Düzce’yi Spor Sehri’ yapmak için açilan spor akademilerinin yani sira fiziki kosullari da iyilestirmek için kollari sivayan Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Siralik bölgesinde yapimi devam eden yedek stadin kisa sürede bitirilerek Düzcelilerin hizmetine sunulacagini açikladi.

Düzce’de gençlerin zararli aliskanliklardan uzak durmasi ve herkesin spor yapmasi için kurulan amatör spor kulüplerinin ayni zamanda Düzce’nin gururu Düzcespor’un da yedek stat olarak kullanacagi stadin çalismalari hiz kesmeden devam ediyor.

Tribünler kuruluyor

Bahçesehir bölgesinde bulunan güres sahasinin kaldirilmasinin ardindan tribünleri de yedek statta degerlendirilmeye basladi.

Sökülen tribün malzemelerinin tamami yedek stat kullanilirken tribünler 2 Bin 300 seyirci kapasitesi ile sporseverlere hizmet verecek. Tribünlerde 35 kisilik protokol ve basin tribünü de olacak.

Siralik bölgesinde devam eden yedek stat çalismalarinda amatör spor kulüpleri taraftar ile dolu tribünlerde spor müsabakalari yapabilecek. Ayni zamanda Düzcespor’un yeni stadinin yapimi bitene kadar profesyonel maçlarini oynayabilecek.

"Spor kulüplerimizin yanindayiz"

Düzce’nin spor alaninda adindan söz ettirmek için sadece zihinsel degil fiziki sartlari da iyilestirmek için projeler ürettiklerini kaydeden Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, “ Ilimizin her alanda gelismesini ve gençlerimizin serbest zamanlarini verimli bir sekilde kullanmalari için onlari spor ve bilime yöneltiyoruz. Spor akademileri ile küçük yaslardan itibaren spor ile tanistiriyoruz. Mahallelerde de gençlerimizin spor yapmalarini istiyoruz. Amatör spor kulüplerimizin ve Düzcespor’umuzun kullanabilecegi 2 Bin 300 kisi kapasiteli yedek stadin tribünlerini de yeniden kuruyoruz. Tribünlerin ardindan kisa sürede diger çalismalari da tamamlayarak tüm sporseverlerin hizmetine alacagiz” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA