Sorgun Belediyespor, Kupa Voley Maçlarina Hazirlaniyor

AXA Sigorta Efeler Ligi takimlarindan Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor, 1-3 Ekim tarihlerinde Ankara'da oynanacak AXA Sigorta Kupa Voley maçlarinin hazirliklarini sürdürüyor.

Sorgun temsilcisi, ilçedeki spor salonunda basantrenör Bahadir Aksoy yönetiminde günde çift antrenmanla hazirliklarina devam ediyor.

Sabahlari kondisyon agirlikli antrenman yapan sporcular, aksam idmaninda ise servis atma, smaç ve pas çalisiyor. CEV Avrupa Sampiyonasi'nda mücadele eden Ukraynali smaçör Tymofii Poluina da takimla çalismalara basladi.

Sorgun Belediyespor Kulübü Baskani Ergin Gül, AA muhabirine, 1 Agustos'ta sezon açilisi yaptiklarini ve antrenmanlara basladiklarini belirtti.

Sezon açilisindan sonra oynadiklari hazirlik maçlarindan 4 galibiyet ve 2 yenilgi aldiklarini belirten Gül, "Evimizde ve Kayseri'de oynadigimiz Develi Belediyespor maçlarini kazandik. Daha sonra Solhanspor tarafindan organize edilen Anadolu Kaplanlari Turnuvasi'na katildik. Burada oynadigimiz 4 karsilasmada 2 galibiyet 2 yenilgi aldik. 23 Eylül Persembe günü burada, 26 Eylül Pazar günü de Tokat'ta Tokat Belediye Plevne ile 2 hazirlik maçi oynayacagiz. Böylelikle AXA Sigorta Kupa Voley maçlarinin hazirliklarini tamamlamis olacagiz." diye konustu.

Sorgun Belediyespor, Ankara'daki Baskent Voleybol Salonu'nda düzenlenecek AXA Sigorta Kupa Voley'de, 1 Ekim Cuma saat 17.30'da Altekma, 2 Ekim Cumartesi saat 14.00'te Arkas ve 3 Ekim Pazar saat 12.00'de Yeni Kiziltepespor ile karsilasacak.

Kaynak: AA